about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

انتشار شده در تاریخ

بدافزاری جدید، منتسب به کره شمالی

مقامات ایالات‌متحده طی تحقیقات خود اعلام کردند که بدافزار «Typeframe» توسط کره شمالی طراحی ‌شده است.



به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «latesthackingnews»؛ روز پس از نشست تاریخی میان آمریکا و کره شمالی، وزارت امنیت داخلی آمریکا طی گزارشی اعلام کرد که فعالیت ‌های مخرب بدافزاری به نام «Typeframe» را رصد کرده و ادعا کرده که این بدافزار توسط کره شمالی طراحی ‌شده است. این وزارتخانه ادعا کرده، اکثر بدافزارهای طراحی‌شده توسط کره شمالی از پلتفرم‌ های مشابهی پیروی می ‌کنند و با دور زدن فایروال های ویندوز و تغییر در تنظیمات آنها به سیستم کاربران نفوذ می کنند.

وزارت امنیت داخلی آمریکا هشدارهای جدیدی به دلیل فعالیت های مخرب کره شمالی در فضای سایبری، صادر کرده است.

ایالات متحده در سال 2009 هدف حمله سایبری گسترده قرار گرفت، همچنین باج افزار واناکرای «WannaCry» که در سراسر جهان مشکلاتی ایجاد کرده است که آمریکا مسبب بسیاری از این حملات سایبری را کشور کره شمالی می داند.
این بدافزار با نام «TYPEFRAME» شاخته شده است.

بر اساس گزارش منتشر شده توسط واحد واکنش سریع سایبری مستقر در وزارت امنیت داخلی آمریکا، دولت این کشور فعالیت های مخرب کره شمالی را زیر نظر دارد. ضمنا آنها اظهار کردند که فعالیت های کره شمالی شباهت های بسیاری به گروه هکری «HIDDEN COBRA» دارد.

از ژوئن سال 2017 وزارت امنیت داخلی و پلیس فدارل به یازده واحد امنیت سایبری ملی آمریکا، هشدارهایی داده بودند. این هشدار ها مبنی بر دقت و تمرکز بیشتر روی محصولات و عملکرد کره شمالی در امور سایبری بوده است.

وزارت امنیت داخلی اعلام کرد که ایالات متحده و همپیمانانش به دنبال کاهش مخاطرات موجود در فضای سایبری هستند و این موضوع را با جدیت پیگیری می کنند.

 

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.