about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

بخش کودک و نوجوان یوتیوب، تهدید یا فرصت؟

شرکت گوگل نیز در ادامه روند نارضایتی‌ها این فعالیت اخیر یوتیوب را نوعی دیوانگی نامیده و در بخشی از گزارش خود، یوتیوب را متهم کرده است که برای منافع مالی خود دست به هر کاری می‌زند و این اقدام یوتیوب را محکوم دانسته و پیش‌بینی کرده است بخش کودک و نوجوان سایت یوتیوب باخشم والدین مواجه خواهد شد. زیرا اولین خطر ایجاد این بخش در یوتیوب آسیب زدن به حریم خصوصی کودکان است. این در حالی است که در این بخش از سایت قرار است تبلیغاتی در 12 مقوله نظیر: زیبایی، تناسب اندام، انواع نوشیدنی، غذا و .. ممنوع باشد. و گوگل اذعان دارد هرگونه تبلیغ در جمع‌آوری اطلاعات و تعامل‌های غیراخلاقی در این بخش پیگرد قانونی خواهد داشت، زیرا گوگل قصد دارد در اپلیکیشین‌های تولیدی توسط سیستم‌عامل اندروید به گفته خود این بخش از سایت یوتیوب را خانواده پسند کند، آن هم از طریق تقسیم‌بندی مطالب کودک و نوجوان به 4 بخش موسیقی، نمایش، آموزش و اکتشاف که بسیاری از کاربران این جنبه از فعالیت گوگل را مناسب توصیف کرده‌اند.

همچنین گوگل قصد دارد برای بهبود در امنیت حریم خصوصی کودکان و نوجوانان و نیز جلوگیری از نگرانی خانواده‌ها محدودیت‌هایی در مقابل اسپم‌ها، آگهی کنندگان و افراد ناشناس قرار دهد.

ولی با این اوصاف باز هم بسیاری از متفکرین و منتقدین، این موضع‌گیری سریع گوگل را هدفمند توصیف کرده‌اند و صرفاً سوپاپی به جهت جلوگیری از ابراز نگرانی‌هایی که ممکن است توسط خانواده‌ها در اولین هفته‌های فعالیت این بخش از سایت یوتیوب پیش آید. لازم به ذکر است گوگل خود به عنوان بزرگ‌ترین رقیب توئیتر در شبکه‌های اجتماعی، برای عضوگیری حداکثری قصد دارد دست به اقدامی مشابه برای جذب کودکان و نوجوانان بزند.

تازه ترین ها
تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

برنامه
1404/03/27 - 13:44- هوش مصنوعي

برنامه انویدیا برای اتحادیه اروپا

درخواست مدیرعامل انویدیا، برای هوش مصنوعی مستقل در میان رهبران اروپایی مورد توجه قرار گرفته است.

همکاری
1404/03/27 - 12:05- اروپا

همکاری ارتش سوئد با شرکت‌ تلیا و اریکسون

ارتش سوئد برای تقویت فناوری دفاعی به برنامه نوآوری 5G تلیا و اریکسون پیوست.