about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

اپل حق امتیاز یک فناوری را دریافت می‌کند که به کاربران آیفون کمک می‌کند در باران هم بتوانند با گوشی هوشمند خود کار کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اپل به تازگی یک پتنت جدید از اداره ثبت اختراع و علائم تجاری آمریکا دریافت کرده است که می‌تواند استفاده از گوشی هوشمند را در زیر باران آسان‌تر کند. این فناوری، تغییر عملکرد یک دستگاه الکترونیکی در هنگام مواجهه با رطوبت نامگذاری شده است.

بر اساس گزارش فون آرنا، احتمالاً گوشی هوشمند فعلی شما هم در برابر رطوبت مقاوم ساخته شده، اما این ویژگی نوشتن و کار کردن با گوشی را در زمانی که صفحه نمایش یا انگشت شما خیس است آسان نمی‌کند.

اپل قصد دارد صفحه نمایش آیفون‌های خود را با میزان رطوبت محیط مطابقت دهد تا اختلالی در عملکرد آن ایجاد نشود. با این فناوری، چه باران خفیف باشد و چه زمانی که گوشی در آب غوطه ور است، می‌توان از آن استفاده کرد. ضربه‌های کاذبی که روی صفحه به دلیل وجود مایعات ایجاد می‌شود توسط فناوری ذکر شده در ثبت اختراع اپل، شناسایی و حذف می‌شوند.

تصاویر مربوط به اسناد ثبت اختراع، یک برنامه دوربین آیفون را نشان می‌دهد که تنظیماتی را برای حالت‌های «خشک»، «مرطوب» و «زیر آب» ارائه می‌کند. بسته به حالت انتخابی، تغییراتی در رابط کاربری دوربین ایجاد می‌شود. به عنوان مثال، در حالت مرطوب، برخی از ویژگی‌ها از رابط کاربری حذف می‌شوند، در حالی که در حالت زیر آب، برخی از کنترل‌ها با دکمه‌های بسیار بزرگ جایگزین می‌شوند. این دکمه‌ها در زیر آب آسان‌تر فعال می‌شوند، اما عملکرد محدودی دارند.

نمایشگر گوشی هم عمق فعلی دستگاه را نشان می‌دهد تا کاربر بتواند گوشی خود را در محدوده‌ای که در مقابل فشار آب مقاوم است نگه دارد. اپل باید مراقب افزایش اندازه و تغییر مکان دکمه‌های رابط کاربری دوربین باشد تا مطمئن شود این مسئله باعث سردرگمی کاربران نمی‌شود.

البته باید گفت که اپل در طول یک سال، حق امتیاز اختراع‌های زیادی دریافت می‌کند و همه آن‌ها به فناوری که بلافاصله پیاده سازی شود، منجر نمی‌شود. هنوز مشخص نیست که آیا اپل به اجرای این پتنت در گوشی‌های خود تمایل دارد یا خیر.

تازه ترین ها
انتشار
1404/10/06 - 14:59- هوش مصنوعي

انتشار پیش‌نویس مقررات تنظیم هوش مصنوعی با تعامل شبه‌انسانی در چین

نهاد ناظر فضای سایبری چین روز شنبه پیش‌نویس مقرراتی را برای دریافت نظر عمومی منتشر کرد که هدف آن تشدید نظارت بر خدمات هوش مصنوعی است.

حمله
1404/10/06 - 14:52- جرم سایبری

حمله سایبری به چندین شورای محلی لندن

سه شورای محلی در لندن قربانی یک حادثه مرموز امنیت سایبری شده‌اند که موجب از کار افتادن بسیاری از خدمات اصلی، از جمله خطوط تلفن و سامانه‌های گزارش‌دهی آنلاین شده است.

تهدید
1404/10/06 - 13:43- امنیت زیرساخت

تهدید سلامت روان توسط امنیت سایبری

فشار دائمی مقابله با حملات سایبری، به‌ویژه برای مدیران ارشد امنیت اطلاعات، به بحرانی خاموش در حوزه سلامت روان تبدیل شده که پیامدهای آن فراتر از فرسودگی شغلی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.