about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بر اساس گزارش فوربز، صرافی بایننس به‌منظور تصاحب بازار آمریکا، با ایجاد شرکت‌های تابعه مختلف، قوانین این کشور را دور زده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، بر اساس اسناد لورفته، شرکتی موسوم به «تای چی» (Tai Chi)، وظیفه انتقال درآمدهای صرافی بایننس در آمریکا را بر عهده داشته است. این شرکت از طریق ایجاد شبکه‌ای از شرکت‌های تابعه اقدام به انجام کار می‌کرده است. شایان‌ذکر است که در اسناد هیچ‌کدام از این شرکت‌ها نامی از شرکت مادر بایننس برده نشده است. اسنادی که به دست فوربز رسیده است نشان می‌دهد که این کار برای دورزدن قوانین آمریکا و جلوگیری از خبردارشدن نهادهای نظارتی این کشور صورت گرفته است.
چانگ‌پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس، در توییتی، ادعای فوربز را «بی‌اساس» خواند و اعلام کرد که این صرافی از قوانین تمام کشورها ازجمله آمریکا تبعیت می‌کند. او در توییت خود می‌نویسد:

هرکسی می‌تواند یک سند رویکرد تجاری ایجاد کند، اما این بدان معنا نیست که بایننس هم رویه‌ای مشابه آن سندها داشته باشد.

او در ادامه نوشت که این سند توسط یک شخص ثالث تهیه‌شده است و بایننس نقشی در تدوین آن نداشته است.
طبق اعلام فوربز، شاخه آمریکای بایننس که با عنوان «بایننس آمریکا» فعالیت می‌کند، ساختاری تجاری مشابه شرک تای چی دارد. این در حالی است که کاترین کولی (Cathrine Cooley)، مدیرعامل بایننس آمریکا، هنوز واکنشی نسبت به این حواشی و مالکیت بایننس آمریکا نشان نداده است.
صرافی بایننس، ژوئیه (خرداد) سال گذشته اعلام کرد که شعبه آمریکایی خود را در شبکه مبارزه با جرایم مالی آمریکا (FinCEN) ثبت کرده است. پس از اعلام این خبر، شرایط و مقررات این صرافی نیز تغییر کرد و شهروندان آمریکایی از استفاده از خدمات بایننس منع شدند.
طبق ادعای فوربز، اسناد به‌دست‌آمده از شرکت تای چی، نشان می‌دهد که این شرکت از شبکه‌های مجازی خصوصی (وی‌پی‌ان) استفاده می‌کرده است تا بتواند کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا و همچنین اداره خدمات مالی نیویورک را دور بزند. فوربز همچنین عنوان کرده است که شرکت تای چی به‌منظور کاهش خطر مواجه‌شدن با اقدامات قضایی، به کارکنان بایننس نسبت به فعالیت در آمریکا هشدار داده بود. به گزارش فوربز، این اسناد شامل جزئیات دیگری هم از رویکرد بایننس برای دورزدن و منحرف‌کردن مقامات قانونی آمریکایی است.
محل فعالیت بایننس مدت‌هاست که با حواشی بسیاری همراه بوده است. چانگ‌پنگ ژائو نیز مدتی است که در انظار عمومی ظاهر نشده است.  

تازه ترین ها
ردپای
1404/05/30 - 08:38- تروریسم سایبری

ردپای حملات سایبری در بحران آب سرزمین‌های اشغالی

رسانه‌های عبری گزارش دادند که اختلال گسترده در ایستگاه پمپاژ آب شهر اشدود رخ داده است.

تأیید
1404/05/30 - 08:31- جنگ سایبری

تأیید حمله هکرهای اوکراینی علیه پلتفرم روسی

پلتفرم سرمایه‌گذاری روسیه به نام «Investment Projects»، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین را تأیید کرد.

هشدار
1404/05/30 - 08:14- آمریکا

هشدار اف‌بی‌آی مبنی بر سوءاستفاده گروه هکری روسی از دستگاه‌های سیسکو

اف‌بی‌آی هشدار داد که گروه جاسوسی سایبری دولتی روسیه موسوم به «Static Tundra»، از دستگاه‌های سیسکو سوءاستفاده می‌کند.