about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یک محقق امنیتی توانسته است باگ جالبی را در گوشی های آیفون شناسایی کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یک محقق امنیتی توانسته است باگ امنیتی جالبی را در گوشی های آیفون شناسایی کند.

طبق یافته های Carl Schou، اتصال به شبکه وای فایی به نام " %p%s%s%s%s%n " می تواند قابلیت اتصال گوشی های آیفون به وای فای را به طور کل از بین ببرد. ظاهرا این نام شبکه می تواند باعث ایجاد باگ در شبکه سازی پشته ای iOS شود.

پس از اتصال آیفون یا آی پد به شبکه وای فای “%p%s%s%s%s%n” دستگاه دیگر قادر نخواهد بود به شبکه وای فای متصل شود. قابلیت های شبکه ای مانند AirDrop نیز از دسترس خارج خواهند شد. 

این مشکل حتی پس از ریبوت کردن دستگاه نیز از بین نخواهد رفت. 

ظاهرا این اختلال به دلیل به وجود آمدن خطای امنیتی Memory Corruption در دستگاه iOS به وقوع می پیوندد چون سرویس های ناظر iOS نیز برای از بین بردن این مشکل، شبکه وای فای کاربر را غیر فعال می کنند. 

کاربران گوشی های آیفون بایستی تا زمان انتشار اصلاحیه امنیتی از سوی اپل، مراقب شبکه های وای فای با نام مذکور باشند. 

در صورت افتادن در دام این باگ نیز می توان اقداماتی را صورت داد.

کاربران باید همه تنظیمات شبکه خود را دوباره تنظیم و مراحل را به ترتیب زیر طی کنند: 

  1. رفتن به بخش تنظیمات
  2. رفتن به بخش General
  3. رفتن بخش Reset
  4. زدن روی دکمه Reset Network Setting

این کار می تواند تمام شبکه های وای فای دستگاه را دوباره از ابتدا تنظیم کند و شبکه های آلوده قبلی را از بین ببرد. 

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.