about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

گزارشات حاکی از آنست که بین دو تا پنج بانک ایالات متحده هدف حملات هکرها قرار گرفته اند که در میان آنها می توان به غول وال استریت یعنی بانک جی پی مورگان اشاره کرد.

در همین ارتباط مقامات FBI می گویند که در حال بررسی گزارش هایی هستند که در رسانه های ایالات متحده از حملات سایبری اخیر علیه بانک های مختلف این کشور رسانه ای شده اند.

به نقل از خبرگزاری BBC، مسئولان بانک جی پی مورگان اعلام داشتند که تقریبا هر روز شاهد حملات سایبری گسترده به سیستم های بانکی این کشور می باشند. اگرچه بسیاری از آنها بی ثمر می باشند اما برخی از آنها لطمات جبران ناپذیری را به سیستم بانکی وارد کرده اند.

خبرگزاری بلومبرگ نیز که برای اولین بار گزارشی از این حملات را ارائه کرده بود، روسیه را عامل اصلی این حملات عنوان کرد و علت آن را بدتر شدن روابط سیاسی ایالات متحده و روسیه بر سر بحران اوکراین و خاور میانه دانسته است.

بلومبرگ به نقل از تعدادی از کارشناسان امنیتی اعلام داشت توانایی هکرهایی که برای شکستن لایه های مختلف امنیتی در این حملات نقش داشته اند، بسیار فراتر از توانایی هکرهایعادی است.

تازه ترین ها
درگیری
1404/05/23 - 16:44- هوش مصنوعي

درگیری ماسک و آلتمن بالا گرفت

درگیری ماسک و آلتمن بر سر تعصب ادعایی اپل در زمینه هوش مصنوعی تشدید شد.

سیاست‌گذاری
1404/05/23 - 16:02- هوش مصنوعي

سیاست‌گذاری غلط متا در حوزه هوش مصنوعی

سیاست‌های مربوط به رفتار چت‌بات شرکت متا، کودکان را درگیر مسائل جنسی می‌کند.

راه‌اندازی
1404/05/23 - 15:21- سایرفناوری ها

راه‌اندازی ویژگی جدید توسط گوگل

گوگل منابع ترجیحی را برای نتایج جستجوی سفارشی ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.