about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

با توجه به مطالعات تحقیقاتی شرکت RiskIQ، بیش از 90 فروشگاه آنلاین برنامه‌های کاربردی رده بالا در سطح جهان، 350 هزار برنامه مربوط به بانکداری و امور مالی را در وب‌گاه‌های خود ارائه می‌کنند. از این تعداد، بیش از 40 هزار مورد دارای بدافزارهای مخرب و خطرناک هستند که می‌توانند حساب بانکی کاربران را در معرض خطر قرار دهند.

 

RiskIQ یک شرکت امنیت سایبری مستقر در سان فرانسیسکو، کالیفرنیا است. این شرکت، ارائه دهنده نرم‌افزارهای مبتنی بر خدمات ابری است و جهت شناسایی حملات فیشینگ، بدافزارهای مخرب و سایر تهدیدات امنیتی آنلاین در برنامه های تلفن همراه فعالیت دارد.

همانطور که بانکداری تلفن همراه تبدیل به یک فعالیت آنلاین در سراسر جهان شده است، مجرمان اینترنتی نیز خود را با این محیط جدید وفق داده و با انجام حملات مخرب خود، از اطلاعات مالی کاربران تلفن همراه سوء استفاده می‌کنند.

الیاس مانوسس (Elias Manousos) مدیر عامل شرکت RiskIQ می‌گوید: "یکی از ساده‌ترین روش‌های به سرقت بردن اطلاعات ورودی و دیگر اطلاعات شخصی قربانیان، استفاده از بد‌افزارهای مخرب در برنامه‌های کاربردی مالی و بانکی است."

بر اساس گزارش محققان امنیتی شرکتRiskIQ ، در میان 40 هزار برنامه شناخته شده، بیش از نیمی از آنها شامل ابزارهای تبلیغاتی مزاحم هستند و مابقی آلوده به تروجان‌ می‌باشند. در این میان، 3823 بدافزار جاسوسی در برنامه‌های آندرویدی بانکداری آنلاین شناسایی شده است که جهت سرقت اطلاعات کاربران به کار گرفته می‌شوند.

با وجود این تعداد از بدافزارهای بانکی، تنها راه ساده‌ای که برای حفظ امنیت اطلاعات حساس کاربران وجود دارد، استفاده از نرم افزارهای بانکی معتبر و دانلود آنها از وب‌گاه‌های اصلی بانک مورد نظر است.

تازه ترین ها
تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

ساخت
1404/11/19 - 13:58- آسیا

ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی در ژاپن توسط TSMC

شرکت تولیدی نیمه‌رسانا تایوان (TSMC) تراشه‌های پیشرفته هوش مصنوعی را در ژاپن می‌سازد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.