about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

بالا رفتن سطح هشدار حملات سایبری در آلمان

 

به گزارش واحد بینالملل سایبربان؛ آلمان میگوید وبگاه‌های دولتی این کشور هر روز با حملات سایبری دست و پنجه نرم میکنند. رئیس دفتر امنیت اطلاعات آلمان، آرنه شونبوم، در گفتگو با روزنامه ولت ام سونتاگ اظهار داشت: «هر روزه شاهد حملات سایبری علیه شبکههای دولتی هستیم.»

 

 

شونبوم افزوده است که دفتر امنیت اطلاعات آلمان از نزدیک با مقامات دستاندرکار انتخابات، احزاب سیاسی و ایالتهای فدرال آلمان در تماس است تا نحوه مقابله با حملات سایبری را به بحث بگذارند و این دفتر آمادگی خود را برای واکنش نشان دادن به هر گونه حمله احتمالی پیش از انتخابات حفظ میکند.

 

 

شونبوم درباره جزئیاتی از قبیل تعداد و انواع سطوح هشدار توضیحی نداد اما اشاره کرد که در پی گزارشهایی مبنی بر مداخله سایبری در انتخابات ریاست جمهوری امریکا، سطح هشدار در آلمان به بالاترین سطح خود رسیده است.

 

 

قرار است دوشنبه هفته جاری، دفتر امنیت اطلاعات آلمان یک نشست خبری در هانوفر در محل برگزاری سبیت اجرا کند. سبیت، بزرگترین نمایشگاه فناوری دنیا به شمار میرود.

 

ممنوعیت تبلیغات ترکیه

 

در پی بگومگوهای اخیر بین آلمان، ترکیه و هلند بر سر ممنوعیت تبلیغات ترکیه، هکرهای ناشناس به توییتر شخصیت‌های مطرح آلمان و هلند و همچنین برخی وبگاه‌های این کشورها حمله کردند و حمایت خود را از دولت ترکیه ابراز داشتند. هکرها تصاویری از صلیب شکسته آلمان نازی بارگذاری کردند و هشتگ‌هایی از قبیل آلمان نازی و هلند نازی را به اشتراک گذاشتند. آنها همچنین ویدئوهایی از سخنرانی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه منتشر کردند.

 

 

رئیس اطلاعات داخلی آلمان، هانس گئورگ ماسن، در اواخر فوریه هشدار داده بود که کشورهای صنعتی بهشدت در برابر حملات سایبری آسیبپذیر هستند چراکه صنعت، بهکارگیری فناوریهای دیجیتالی را افزایش میدهد. علاوه بر آسیبپذیر بودن شبکههای رایانهای، سامانههای الکترونیک تدارک دیده شده برای رایگیری نیز در برابر حملات سایبری چندان قابل اعتماد نشان ندادهاند و بر نگرانیهای مسئولان افزودهاند.

 

 

مقامات آلمانی همچنین نگران آن هستند که حملات سایبری روسیه احتمالا انتخابات پارلمانی آلمان را که قرار است در تاریخ بیست و چهارم سپتامبر 2017 برگزار شود هدف بگیرد. مقامات روسیه با رد این اتهامات اظهار داشته‌اند که مسکو در امور داخلی کشورها دخالت نمی‌کند.

 

تازه ترین ها
تحریم
1404/09/19 - 20:46- اروپا

تحریم سازمان‌های روسی و چینی توسط انگلیس

دولت بریتانیا مجموعه‌ای از نهادها و افراد روسی و چینی را به‌اتهام دخالت سایبری و عملیات نفوذ، در چارچوب راهبرد جدید مقابله با تهدیدات ترکیبی، هدف تحریم‌های تازه قرار داد.

بازداشت
1404/09/19 - 20:39- جرم سایبری

بازداشت نوجوان سارق میلیون‌ها داده شخصی در اسپانیا

پلیس اسپانیا یک جوان ۱۹ ساله را در شمال‌شرقی این کشور به اتهام سرقت و فروش حدود ۶۴ میلیون رکورد داده شخصی که از ۹ شرکت مختلف استخراج شده بود، بازداشت کرد.

یک
1404/09/19 - 20:29- جرم سایبری

یک پیمانکار فناوری، دلیل هک شرکت هواپیمایی ملی روسیه

یک حمله سایبری که تابستان امسال شرکت هواپیمایی ملی روسیه را مجبور به لغو ده‌ها پرواز کرد، به یک شرکت نرم‌افزاری کم‌معروف در مسکو مرتبط بوده است؛ شرکتی که دسترسی فعال به سامانه‌های داخلی این شرکت هواپیمایی داشته است.