about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

بالاترین سود ناخالص بازار در اختیار اپل

این دو شرکت در حال حاضر بطور مشترک بیشترین درصد سود ناخالص بازار را در دست دارند و به نظر می‌رسد شرکت‌های دیگر از رسیدن به آنها ناامید شده باشند. اپل به تنهایی در حدود 60 درصد از سود ناخالص بازار فضای رقابت را برای دیگر شرکت‌ها سخت کرده است.

براساس نموداری که وضعیت درآمد و سود شرکت‌های تولید کننده تلفن‌های همراه در ۴ سال گذشته بیان شده است، مشاهده می‌شود که در این سال‌ها هیچ گاه شرکت‌های دیگر مانند نوکیا، بلک بری، موتورولا و HTC نتوانسته‌اند سود خود را به اپل نزدیک کنند. اما شرکت سامسونگ از سال ۲۰۱۱ به بعد بطور کامل خود را از این شرکت‌ها جدا کرد و روز به روز به به اپل نزدیکتر شده است.

بدون شک بازاریابی موفق و هدفمند این دو شرکت را باید عامل اصلی این موفقیت بدانیم. در جایی که محصولات دیگر شرکت‌ها از نظر کارایی و توانایی در مقابل محصولات سامسونگ و اپل نقطه ضعفی ندارند اما در عمل نمی‌توانند به اندازه این دو شرکت سهمی از بازار کسب کنند.

باید به این موضوع نیز اشاره کنیم که بدون شک در پس استقبال کاربران از سیستم عامل محبوب iOS و افزایش در آمد مالی شرکت اپل، افزایش جاسوسی از کاربران اینگونه دستگاه ها که به این سیستم عامل مجهز می باشند را به دنبال خواهیم داشت. همانطور که در ماه های گذشته نیز بارها شاهد جاسوسی آژانس های امنیتی از جمله NSA در پشت پرده بوده ایم که اکثر آنها توسط ادوارد اسنودن پیمانکار سابق این سازمان جاسوسی افشا شدند.

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.