about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

درحالی‌که توسعه‌دهندگان همچنان می‌توانند از هوش مصنوعی در بازی‌های خود استفاده کنند، عدم نقض قانون کپی‌رایت توسط آن‌ها برای استیم بسیار مهم است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ «کیسی بویل»، نماینده روابط‌عمومی Valve، با ارسال بیانیه‌ای به ورج توضیح داد که هدف این شرکت تضعیف استفاده از هوش مصنوعی در استیم نیست، بلکه درحال کار روی نحوه اضافه‌کردن آن در سیاست‌های موجود خود است.

استیم به نقض کپی‌رایت توسط هوش مصنوعی توجه دارد

 

او در ادامه بیانیه خود گفت که Valve در روند بررسی فعلی خود، قانون کپی‌رایت را در نظر می‌گیرد: «هرچند توسعه‌دهندگان می‌توانند از فناوری‌های هوش مصنوعی در کارهای خود استفاده کنند... نمی‌توانند حق کپی‌رایت محتواهای موجود را نقض کنند.»

بویل در ادامه نیز به این موضوع اشاره کرد که Steam اعتبار ارسال برنامه توسعه‌دهندگانی که بازی‌هایشان به‌دلیل مسائل مربوط به کپی‌رایت هوش مصنوعی رده شده است، پس خواهد داد؛ زیرا شرکت درحال اصلاح فرایند بررسی خود است.

ولو در صفحه شرایط خود برای توسعه‌دهندگان، انتشار بازی‌هایی را که در آن‌ها «از محتوایی که مالک آن نیستید یا حقوق کافی برای استفاده از آن را ندارید»، ممنوع کرده است. این کاربر ردیت نیز در گزارش خود تصویری از یک پیغام را ارائه کرده (تصویر پایین) که در آن گفته شده «بازی شما دارای عناصر بصری تولیدشده توسط هوش مصنوعی بوده که ظاهراً به محتواهای دارای حق کپی‌رایت اشخاص ثالث متکی است.»

ظهور هوش مصنوعی بُعد جدید و پیچیده‌ای به بحث‌های مربوط به کپی‌رایت اضافه کرده است. اواخر سال گذشته، دولت آمریکا اعلام کرده بود که عکس‌های ساخته‌شده با هوش مصنوعی شامل کپی‌رایت نمی‌شود. به گفته اداره کپی‌رایت آمریکا، هنگام وارد‌کردن دستورات متنی، تمام فرایندهای موردنیاز توسط ابزار خودکار و نه توسط انسان انجام می‌شود. همین مسئله دلیلی شده است تا دولت ایالات‌متحده از حق مالکیت معنوی برای محصولات تولید‌شده توسط هوش مصنوعی حمایت نکند.

منبع:

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.