about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

پلیس‌های سایبری هند حدود 99 هزار روپیه را پس از یک حمله فیشینگ بازیابی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس جرایم سایبری هند 99900 روپیه را از فیشرهایی بازیابی کرد که چند روز پیش یکی از ساکنان را در پوشش به‌روزرسانی جزئیات حساب بانکی مشتری خود را بشناسید (KYC) فریب داده بودند.

پلیس هند اعلام کرد که شاکی پیامکی در شماره تلفن همراه خود مبنی بر اینکه KYC حسابش باید به‌روزرسانی شود و باید اطلاعات حیاتی از جمله شماره حساب و سایر جزئیات را از طریق پیوند در پیامک به اشتراک بگذارد، دریافت کرده است. «Vellathurai» جزئیات را با کلیک روی پیوند به اشتراک گذاشت. به محض اینکه او اعتبار خود را در پیوند قرار داد، 99900 روپیه از حسابش کسر شد. با دریافت شکایت، پلیس جرایم سایبری سریعاً وارد عمل شد و به این نتیجه رسید که مبلغ مذکور برای خرید از طریق یک پلتفرم تجارت الکترونیک معامله شده است. این تیم با بخش حقوقی بانکی که Vellathurai در آن حساب نگهداری می‌کرد، تماس گرفت و اقداماتی را آغاز کرد که منجر به بازیابی مبلغ شد. کمیسیونر پلیس شهر به مردم هند توصیه کرد که طعمه تبلیغات پرسود در شبکه‌های اجتماعی قرار نگیرند. افراد می‌توانند برای دریافت کمک جرایم سایبری با شماره 1930 تماس بگیرند یا شکایت خود را از طریق وب‌سایت «www.cybercrime.gov.in» مطرح کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.