about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

پلیس‌های سایبری هند حدود 99 هزار روپیه را پس از یک حمله فیشینگ بازیابی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس جرایم سایبری هند 99900 روپیه را از فیشرهایی بازیابی کرد که چند روز پیش یکی از ساکنان را در پوشش به‌روزرسانی جزئیات حساب بانکی مشتری خود را بشناسید (KYC) فریب داده بودند.

پلیس هند اعلام کرد که شاکی پیامکی در شماره تلفن همراه خود مبنی بر اینکه KYC حسابش باید به‌روزرسانی شود و باید اطلاعات حیاتی از جمله شماره حساب و سایر جزئیات را از طریق پیوند در پیامک به اشتراک بگذارد، دریافت کرده است. «Vellathurai» جزئیات را با کلیک روی پیوند به اشتراک گذاشت. به محض اینکه او اعتبار خود را در پیوند قرار داد، 99900 روپیه از حسابش کسر شد. با دریافت شکایت، پلیس جرایم سایبری سریعاً وارد عمل شد و به این نتیجه رسید که مبلغ مذکور برای خرید از طریق یک پلتفرم تجارت الکترونیک معامله شده است. این تیم با بخش حقوقی بانکی که Vellathurai در آن حساب نگهداری می‌کرد، تماس گرفت و اقداماتی را آغاز کرد که منجر به بازیابی مبلغ شد. کمیسیونر پلیس شهر به مردم هند توصیه کرد که طعمه تبلیغات پرسود در شبکه‌های اجتماعی قرار نگیرند. افراد می‌توانند برای دریافت کمک جرایم سایبری با شماره 1930 تماس بگیرند یا شکایت خود را از طریق وب‌سایت «www.cybercrime.gov.in» مطرح کنند.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.