about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

بازگشت گوگل مپ به محصولات اپل

گوگل مپ بار دیگر در اپل واچ و سیستم CarPlay وسایل نقلیه مورد استفاده قرار خواهد گرفت .

 به گزارش کار گروه فناوری و اطلاعات سایبربان؛گوگل مپ در حال توسعه قابلیت همگام سازی خود با دستگاه های iOS می باشد.
 گوگل مپ از امروز قابلیت اجرا در همه ی سیستم های CarPlay Dashboard  اپل را دارد. این نقشه، قابل استفاده در وسایل‌نقلیه ای می باشد که از این سیستم پشتیبانی می کنند.
گوگل همچنین در حال معرفی اپلیکیشن مسیریابی جدیدی بر روی اپل واچ می باشد.
با پشتیبانی از قابلیت  CarPlay ،گوگل مپ صفحه ‌ای دو قسمتی را بر روی صفحه ماشین به نمایش می گذارد تا کاربران  بتوانند همزمان با انجام کارهایی مانند عوض کردن موسیقی و مشاهده تقویم ، از خدمات مسیریابی آن استفاده کنند.
این ساعت هوشمند جدید زمانی کارآمد است که کاربران از مقاصد پیش فرض مانند محل خانه یا کار استفاده کنند. در این صورت کاربران به راحتی می توانند مقصد های خود را جز به جز مسیریابی کنند و زمان دقیق رسیدن به مقصد را پیش بینی کنند.
 کاربران، برای دیگر مقاصد (غیر پیش فرض) نیز می توانند مسیریابی را از گوشی همراه خود آغاز کنند و ادامه ی آن را در ساعت هوشمند خود دنبال کنند.
به گفته ی شرکت اپل، عرضه این ساعت هوشمند بسیار موفق آمیز بوده و مشتریان زیادی را به خود جلب کرده است.
 بر اساس گزارشات در سه ماهه سوم سال، بیش از ۷۵درصد خریداران این اپل واچ ،  برای اولین بار از اپل خریداری کرده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.