about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

بازگشت سارقان سونی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت سیمنتک در گزارشی مدعی شده است هکرهایی که چند هفته پیش موفق شده بودند با حمله به شبکه جهانی سوئیفت، 81 میلیون دلار را از آن سرقت کنند، در حقیقت همان‌هایی هستند که حمله به شرکت سونی در سال 2014 را انجام داده‌اند. سوئیفت، در عرصه جهانی چند وقتی است که خبرساز شده است و همین موضوع سبب بروز ابهام در آینده کاری این شبکه تجارت جهانی شده است.

در صورتی که حمله اخیر به این شبکه که از طریق بانک‌های فیلیپین صورت پذیرفته است، مورد تائید قرار گیرد، چهارمین حمله‌ای خواهد بود که به این شبکه، طی هفته‌های اخیر صورت می‌پذیرد.

در بخش‌های دیگری از گزارش سیمنتک به این موضوع نیز اشاره شده است که این شرکت تاکنون موفق به کشف سه بدافزار شده است که طی چند وقت اخیر علیه نهادهای مالی و بانکی در منطقه جنوب شرق آسیا مورد استفاده قرار گرفته است. حملات اخیر به شبکه سوئیفت نیز از کشورهای نظیر بنگلادش و فیلیپین صورت پذیرفته است که اغلب از سامانه‌های امنیتی ضعیف‌تری نسبت به بقیه کشورها برخوردار هستند. البته سیمنتک بر این نکته تأکید کرده است که هیچ نشانه‌ای از اینکه بدافزارهای یافت شده موفق به سرقت مالی شده‌اند وجود ندارد.

ظاهراً یکی از بدافزارهای پیدا شده، متعلق به گروه لازاروس (Lazarus) بوده است که سال 2014، حملاتی را علیه شرکت سونی پیکچرز آمریکا صورت داده‌اند. آمریکا در آن سال، کره شمالی را به انجام این حمله متهم کرده بود.

یکی از مسئولین سیمنتک دراین‌باره گفت: «البته این موضوع بسیار مشکل است که بگوییم دقیقاً همان هکرها در حمله به سوئیفت نیز مشارکت داشته‌اند، اما به‌هرحال برخی شواهد مؤید این مطلب است.»

حملات سایبری اخیر به شبکه سوئیفت، سبب شده است تا سیاست‌گذاران سایبری در جهان، به دنبال کشف راهکاری برای نجات دادن این شبکه تجارت مالی جهان، از چنگال هکرها بیفتند؛ حملاتی که در صورت مهار نشدن، ضررهای مالی فراوانی را برای کاربران جهانی سوئیفت به دنبال خواهد داشت.

 

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.