about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

بازگشت بدافزار میرآی با روشی نوین

بدافزار میرآی که مربوط اینترنت اشیاء بود با نام جدید «Miori» بازگشته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ بدافزار معروف در زمینه اینترنت که میرآی (Mirai) نام داشت با سازوکاری تازه بازگشته است.

این بدفزار جدید درحال حاضر با نام «Miori» دارد و در نوع خود بسیار خطرناک است، زیرا از طریق اجرای کد از راه دور منتشر و به تجهیزات مختلف نفوذ می کند. 

طبق بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان امنیت سایبری این بدافزار نوین در نوع خود منحصر به فرد بوده و بسیار قوی است. این بدافزار توانایی دارد تا تجهیزات اینترنت اشیاء را هدف حملات اختلال سرویس توزیع شده (DDoS) قرار دهد.

این بدافزار با سوء استفاده از آسیب پذیری ها تجهیزات اینترنت اشیاء را آلوده می کند. 

طبق تحقیقات صورت گرفته این بدافزار از یک آسیب‌پذیری در چارچوب PHP با نام ThinkPHP برای نفوذ های خود استفاده می‌کند. این آسیب‌پذیری در نسخه‌های قبل از ۵.۰.۲۳ و ۵.۱.۳۱ قرار دارد.

محققان امنیتی اعلام کردند علاوه بر این بدافزار جدید، بدافزارهای دیگری مشابه Mirai را مشاهده کرده‌اند که از همین آسیب‌پذیری موجود در ThinkPHP  بهره‌برداری می‌کنند. آلودگی در سطح شبکه با بازنشانی گواهی‌نامه‌ها از طریق پروتکل Telnet انجام می‌شود. این بدافزار پس از اجرا، کنسولی را باز می‌کند که مهاجم می‌تواند از طریق Telnet به اجرای حمله‌ی جستجوی فراگیر در سطح دیگر آدرس‌های IP پرداخته و آلودگی را در سطح شبکه گسترش دهد.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.