about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

ظرفیت‌های تهاجمی و دفاعی امنیت سایبر سالهاست مورد توجه مقامات آمریکایی قرار گرفته، این توجه و تاکید موجب شده مراکز علمی آموزشی مختلف و حتی مدارس آمریکا به فکر پرورش نیروهای متخصص در این حوزه باشند. روز سه شنبه (6 شهریور) آزمایشگاه امنیت سایبر در پردیس پرتلند (Portland) دانشگاه USM افتتاح شد. این اقدام بخشی از برنامه ایالت مِین موسوم به (Maine Cyber Security Cluster) برای توسعه امنیت سایبر است.
حدود چهار سال پیش، دانشگاه USM  تصمیم به راه اندازی یک آزمایشگاه امنیت سایبر گرفت. برای طراحی و ساخت این آزمایشگاه، اساتید و کارشناسان این دانشگاه مبلغ یک میلیون دلار کمک هزینه از بنیاد ملی علوم (National Science Foundation) و موسسه فناوری ایالت مِین (Maine Technology Institute) دریافت کردند. بخشی از این کمک‌های مالی به ساخت یک شبکه رایانه‌ای محدود اختصاص یافت تا دانشجویان بتوانند، بدون انتشار ویروس‌ها به خارج شبکه، ویروسهای مختلف را در رایانه‌های خود بررسی کنند. همچنین دانشجویان مسائل فنی، قانونی و اخلاقی مرتبط با جمع آوری، دسترسی و سرقت اطلاعات را بررسی خواهند کرد.
دانشگاه USM اعلام کرد قصد دارد امنیت سایبر را در برنامه‌های مختلفی پوشش دهد. دانشجویان ارتباطات بهترین روش های اطلاع رسانی خبرهای امنیتی را خواهند آموخت تا بتوانند بحران‌های دنیای ارتباطات را مدیریت کنند. دانشجویان رشته‌های فناوری، چگونگی محافظت از شبکه‌ها را خواهند آموخت. و دانشجویان فلسفه مسائل اخلاقی و دسترسی به اطلاعات حیاتی را بحث خواهند گذاشت.
هدف برنامه "دسته امنیت سایبر مِین" (Maine Cyber Security Cluster) آموزش نیروی کار متخصص در این حوزه است، اما هنوز دانشگاه USM مدرک خاصی در رشته امنیت سایبر به دانشجویان اعطا نمی‌کند. این برنامه فضای لازم برای پروهش و توسعه در حوزه امنیت سایبر را فراهم کرده و دانشجویان را برای ارزیابی دقیق شرایط امنیتی در فضای سایبر آماده می‌نماید.
دیوید فلنگن (David Flanagan) رئیس دانشگاه USM اظهار داشت: "ما اوضاع شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی تحت نفوذ هکرها را زیرنظر داریم. در این آزمایشگاه دانشجویان مهارت‌های کاربردی لازم را کسب کرده و به بازار کار رشته‌ای وارد می‌شوند که هر روز مهمتر و مهمتر می‌شود."
پروفسور گلن ویلسون (Glenn Wilson) مدیر این آزمایشگاه گفت: "در حال حاضر درصد بیکاری در زمینه امنیت سایبر صفر است. این آمار از آینده‌ای روشن برای دانشجویان و شهروندان ایالت مِین خبر می‌دهد."

 

تازه ترین ها
استفاده
1404/11/20 - 15:09- تروریسم سایبری

استفاده از ابزارهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در سازمان‌های اطلاعاتی غرب

استارت‌آپ اسرائیلی رادیانت ابزارهای جاسوسی بدون کلیک را برای سازمان‌های اطلاعاتی غربی می‌سازد.

اجرای
1404/11/20 - 14:23- اقیانوسیه

اجرای پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی

شرکت «Cowbell» و زوریخ، پوشش سایبری برای کسب و کارهای استرالیایی راه‌اندازی کردند.

تأمین
1404/11/20 - 14:22- سایرفناوری ها

تأمین انرژی خورشیدی مراکز داده گوگل توسط توتال انرژی

شرکت توتال انرژی، انرژی خورشیدی موردنیاز برای مراکز داده گوگل در تگزاس را تأمین خواهد کرد.