about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

محسن منصوری در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران: تصمیم‌گیری دولت درباره فعالیت پیام‌رسان‌های بین‌المللی تغییری نکرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ محسن منصوری در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران: تصمیم‌گیری دولت درباره فعالیت پیام‌رسان‌های بین‌المللی تغییری نکرده است.

به مناسبت روز دانشجو، محسن منصوری، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در نشستی با دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران حضور یافت و به سوالات آنان پاسخ داد. در این نشست، منصوری ضمن اعلام دستور رئیس‌جمهور به وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی برای بازنگری در سیاست فیلترینگ، بر لزوم رعایت قوانین کشور توسط پیام‌رسان‌های بین‌المللی تاکید کرد.

منصوری در این نشست اظهار داشت: «رئیس‌جمهور به مجموعه وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی دستور داده است که درزمینه سیاست فیلترینگ بررسی مجدد صورت بگیرد.»

وی افزود: «مشخص نیست مقصود از بازنگری در سیاست فیلترینگ دقیقاً چیست و قرار است بازگشایی در این مورد صورت بگیرد یا خیر. اما با توجه به صحبت‌های منصوری در ادامه این نشست، به‌نظر می‌رسد تصمیم‌گیری دولت درباره فعالیت پیام‌رسان‌های بین‌المللی تغییری نداشته است.»

منصوری در ادامه تأکید کرد: «هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد که هرکس به هر شکلی که می‌خواهد در فضای مجازی کاربران آن کشور فعالیت کند. اگر پیام‌رسانی قصد فعالیت دارد، باید قوانین کشور را بپذیرد.»

منصوری همچنین در این نشست به نقش دانشجویان در گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: «جوان مومن ایرانی را بالاترین سرمایه کشور‌ می‌دانیم و اگر این سرمایه به هر دلیل آسیب ببیند کشور دچار آسیب می‌شود.»

وی افزود: «امروز روابط دولت با دانشجویان و بدنه دانشگاهی روشن است. حضور جوانان در دولت به وضوح دیده می‌شود. معتقدیم باید از ظرفیت اهالی جوانان کارکشته در امور کشورداری استفاده شود. به دنبال تحقق دولت کار هستیم نه شعار. دولت آیت الله رئیسی دولت اقدام و عمل است.»

اعلام دستور رئیس‌جمهور برای بازنگری در سیاست فیلترینگ، خبر مهمی است که می‌تواند بر فضای مجازی کشور تاثیرگذار باشد. با این وجود، هنوز مشخص نیست که این بازنگری منجر به بازگشایی برخی از سایت‌ها و پیام‌رسان‌های فیلتر شده خواهد شد یا خیر. اما حداقل در ظاهر اینطور به نظر می‌رسد که دولت قصد دارد با این اقدام، فضای مجازی را به گونه‌ای ساماندهی کند که هم منافع کاربران و هم منافع ملی تامین شود.

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/11/27 - 16:07- جرم سایبری

سوءاستفاده مهاجمان سایبری از نرم‌افزار نظارت بر کارکنان

مهاجمان سایبری با سوءاستفاده از نرم‌افزارهای قانونی مدیریت و پایش کارکنان، بستر حملات باج‌افزاری را فراهم می‌کنند؛ رویکردی که شناسایی تهدید را برای سازمان‌ها دشوارتر کرده است.

مواجه
1404/11/27 - 15:59- جرم سایبری

مواجه هند با بیش از ۳۱۰۰ حمله سایبری هفتگی

طبق گزارش امنیت سایبری ۲۰۲۶ منتشرشده توسط شرکت نرم افزاری چک پوینت، در سال ۲۰۲۵ به‌طور متوسط هر هفته حدود ۳۱۹۵ حمله سایبری علیه سازمان‌ها در هند انجام شده است که نسبت به سال ۲۰۲۴ حدود ۲٪ افزایش نشان می‌دهد.

تحریم
1404/11/27 - 15:52- آمریکا

تحریم هشت شهروند نیجریه‌ای توسط آمریکا

ایالات متحده هشت شهروند نیجریه‌ای را که به داشتن ارتباط با گروه‌های تروریستی و فعالیت‌های مجرمانه سایبری متهم هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.