about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی در بین دانشگاه های کشور پیشگام بوده است گفت: در دانشکده مهندسی کامپیوتر برنامه رشته هوش مصنوعی مورد بازنگری قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمد مهدی عبادزاده رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه هوش مصنوعی در بین دانشگاه های کشور پیشگام بوده است، گفت: اولین دوره کاشناسی ارشد هوش مصنوعی در سال  ۱۳۷۱ در این دانشکده ایجاد شد.
وی افزود: دیگر دانشکده های دانشگاه های کشور رشته هوش مصنوعی را چندسال پس از  دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی کردند.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر اظهار داشت: همچنین اولین دانشجوی دکتری هوش مصنوعی در این دانشکده پذیرش شد و براین اساس اولین فارغ التحصیل دوره دکتری هوش مصنوعی نیز در این دانشکده بوده است.
عبادزاده تاکید کرد: دانشکده مهندسی کامپیوتر  دانشگاه صنعتی امیرکبیر بزرگترین گروه هوش مصنوعی کشور را از نظر تعداد و تخصص اساتید دارد.
وی با اشاره به بازنگری برنامه دوره هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، افزود: در این راستا سرفصل ها و درس های جدید به این رشته اضافه شده است به طور مثال موضوع یادگیری تقویتی عمیق که چندسالی است در دنیا دنبال می شود به رشته هوش مصنوعی دانشکده اضافه شده است.
رئیس دانشکده مهندسی کامپوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: هر ساله در رشته هوش مصنوعی در این دانشکده حدود ۳۰ دانشجوی کارشناسی ارشد پذیرش می شود، همچنین درحال حاضر  حدود ۳۰ دانشجو ی دکتری در رشته هوش مصنوعی در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.
عبادزاده تاکیدکرد: فارغ التحصیل های دکترای دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دانشگاه های مختلف کشور و خارج از کشور به عنوان استاد مشغول به فعالیت هستند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.