about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

مایکروسافت رسما اعلام کرد که فردا پشتیبانی از اینترنت اکسپلورر را روی بیشتر نسخه های ویندورز پایان خواهد داد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از ۹ تو ۵ مک، فردا پس از ۲۷ سال اینترنت اکسپلورر در نسخه های مختلف ویندوز از کار می افتد. کاربران دیگر قادر به استفاده از این مرورگز نخواهند بود و زمانیکه بخواهند از نسخه ۱۱ این مرورگر استفاده کنند، به طور خودکار مرورگری مبتنی بر کرومیوم مایکروسافت اج باز می‌شود.

یکسال قبل بود که مایکروسافت خبر از پایان پشتیبانی از این مرورگر در تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۲۲ (۲۵ خرداد ۱۴۰۱) داده بود. ویندوز اکسپلورر در ویندوز ۱۱ جایی ندارد و کاربران نسخه های قدیمی تر ویندوز هم از فردا دیگر به این مرورگر دسترسی نخواهند داشت. البته باید گفت که برخی از نسخه های خاص و خیلی قدیمی ویندوز که محبوبیتی بین کاربران ندارند، از اینترنت اکسپلورر پشتیبانی خواهند کرد.

با وجود اینکه این مرورگز بازنشسته شده اما هنوز هم کسب و کارهایی در جهان هستند که از آن استفاده می کنند و برای دسترسی به برخی از قابلیت ها در تعدادی از سازمان ها هنوز هم باید سراغ این مرورگر قدیمی رفت. اما از فردا که این مرورگر به حالت خاموش در می آید، تکلیف کاربران چیست؟

مایکروسافت برای این موضوع هم فکری کرده و در مرورگر جدید اج، حالت اینترنت اکسپلورر را قرار داده تا کاربران بتوانند از سرویس هایی که با این مرورگر سازگاری دارند استفاده کنند. به گفته مایکروسافت از این حالت تا سال ۲۰۲۹ پشتیبانی خواهد شد. کاربران برای استفاده از این قابلیت باید به به مسیر edge://settings/defaultbrowser رفته و گزینه Allow sites to be reloaded in Internet Explorer را فعال کنند. سپس مرورگر را بسته و دوباره باز کنید.

منبع:

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.