about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

بازنشسته شدن سیستم‌عامل Firefox

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت موزیلا تصمیم گرفت از بازار جهانی سیستم‌عامل تلفن‌ هوشمند خارج شود و هم‌اکنون در تلاش است سیستم‌عامل Firefox OS خود را روی ابزارهای مرتبط با اینترنت اشیا (IoT) متمرکز کند.
بر اساس این تصمیم، پس از می ۲۰۱۶ و با عرضه نسخه ۲.۶ سیستم‌عامل مذکور، هیچ‌یک از کارمندان موزیلا اقدامی را در جهت توسعه Firefox OS مخصوص تلفن‌های هوشمند انجام نمی‌دهند.
«جرج روتور» از مدیران شرکت موزیلا روی وبلاگ رسمی آن نوشت: «موقعیت بازار جهانی با وجود چندین سیستم‌عامل و اکوسیستم ابزارهای کاربردی به این معنی است که موزیلا در این عرصه‌شانی برای پیروزی در عرصه تجاری تلفن‌های هوشمند ندارد».
در ادامه این مطلب گفته شد: «ما تصمیم گرفتیم انرژی خود را به طور کامل بر مدل‌های مفهومی نسل آتی فناوری‌ها متمرکز کنیم و دریابیم که چگونه می‌توانیم بیشترین تأثیر را در عرصه اینترنت اشیا برجا بگذاریم».
روتور اظهار داشت که شرکت موزیلا به دنبال آن است تا وارد فضاهای جدید اینترنت اشیا شود و، راهکارها و سیستم‌های باز را برای حفظ حریم شخصی و امنیت ارائه دهد.
شرکت موزیلا به‌صورت هم‌زمان اعلام کرد که در فروشگاه اینترنتی Firefox Marketplace هیچ درخواست جدیدی را برای دریافت اپلیکیشن مخصوص اندروید، دسکتاپ و تبلت قبول نمی‌کند و در عوض فرآیندهای جدید برای تولید محصولات خود در نظر گرفته است.

 

تازه ترین ها
اینترنت
1404/09/28 - 10:21- سایرفناوری ها

اینترنت سفید برای رساندن صدای مردم ایران به جهان بود

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در واکنش به جنجال‌های اخیر پیرامون اینترنت طبقاتی، هدف از ارائه سیم‌کارت‌های سفید را تقویت صدای مردم ایران در عرصه بین‌المللی توصیف کرد.

واتساپ
1404/09/28 - 10:16- جنگ سایبری

واتساپ در معرض تهدیدی جدی / چگونه از حساب خود محافظت کنیم؟

یک حمله سایبری جدید علیه پیام‌رسان واتساپ کشف شده که به مجرمان اجازه می‌دهد بدون نیاز به رمز عبور یا نفوذ فنی پیچیده، به‌طور کامل به حساب کاربران دسترسی پیدا کنند.

آپدیت جدید اینستاگرام، تعداد هشتگ پست‌ها را محدود می‌کند

اینستاگرام برای مقابله با اسپم و تأکید بر کیفیت محتوا، محدودیت جدید و مهمی را برای تعداد هشتگ‌های هر پست اعمال می‌کند.