about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

یاسوهیده ناکایاما وزیر دفاع ژاپن در بازدید خود از فرماندهی سایبری آمریکا با روند کاری این فرماندهی آشنا شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یاسوهیده ناکایاما Yasuhide Nakayama وزیر دفاع ژاپن در بازدید 9 اوت خود از فرماندهی سایبری آمریکا با مقامات ارشد این فرماندهی گفتگو کرد.

ناکایاما و پائول ناکاسونه فرماندهی سایبری آمریکا چالش‌های امنیتی راهبردی در فضای سایبری و همکاری‌های دوجانبه بین آمریکا و ژاپن را مورد بحث قرار دادند.

همچنین در این دیدار ناکاسونه در مورد قابلیت‌ها، نقش‌ها و مأموریت‌های فرماندهی سایبری آمریکا توضیحاتی را ارائه داد.

فرماندهی سایبری آمریکا در اظهاراتی مدعی شد:

مفتخرم که از وزیر ناکایاما در فرماندهی سایبری ایالات‌متحده استقبال کنم. گفتگوی ما بر منافع مشترک امنیت سایبری و تقویت بیشتر اتحادمان متمرکز بود. رابطه با شرکای کلیدی استراتژیک مانند ژاپن در تأمین صلح و ثبات در منطقه هند و اقیانوس آرام و در فضای سایبری بسیار مهم است.

وزیر دفاع ژاپن هم در اظهاراتی گفت:

با ایجاد تحول دیجیتالی در کل جوامع، امنیت سایبری به یک چالش مهم برای ملت‌ها و نیروهای مسلح تبدیل‌شده است. گفتگو با فرماندهی سایبری آمریکا فرصتی به‌موقع و سازنده برای تجدید اتحاد ما برای غلبه بر این چالش مشترک و بررسی مراحل مشخص برای تقویت بیشتر همکاری‌های سایبری ما بود. من و ژنرال ناکاسونه فصل جدیدی را در تلاش‌های مشترک خود در فضای سایبری باز خواهیم کرد.

منبع:

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.