about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

سازمان‌های انتظامی طی یکی عملیاتی توانستند 179 فروشنده وب تاریک را بازداشت کنند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان‌های انتظامی در یک عملیات بین‌المللی تحت عنوان دیسروپتر (Disruptor) توانستند 179 فروشنده وب تاریک را بازداشت کنند.

مجری اصلی دیسروپتر اداره فدرال پلیس جنایی آلمان بوده که با حمایت و همکاری پلیس ملی هلند، آژانس ملی مبارزه با جرائم بریتانیا، یوروپل، سازمان همکاری قضایی اتحادیه اروپا و وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی توانسته این عملیات را به انجام رساند. 

دیسروپتر ادامه عملیات‌ سال گذشته است که درنتیجه آن‌ یکی از فروشگاه‌های بزرگ به نام «Wall street market» با بیش از 1.1 میلیون کاربر و 5400 فروشنده بسته شد. 

پس از مسدود شدن این فروشگاه، سازمان‌های انتظامی توانستند شمار زیادی از گردانندگان فروشگاه‌های وب تاریک ازجمله همین 179 را بازداشت کنند.

از میان این تعداد، 121 کلاه‌بردار در آمریکا، 42 نفر در آلمان، 8 کاربر در هلند، 4 کاربر در بریتانیا، 3 نفر در اتریش و یک نفر در سوئد بازداشت شدند. 

تمام این افراد بازداشت‌شده اقدام به تجارت کالاها و خدمات غیرقانونی اعم از مواد مخدر و سلاح‌های گرم می‌کرده‌اند. 

علاوه‌براین، در این عملیات 6.5 میلیون دلار پول نقد و ارزدیجیتال، 500 کیلوگرم کوکائین، هروئین، اکسی‌کدون، مت‌آمفتامین و 64 قبضه سلاح کشف و ضبط شدند. 

در گزارش یوروپل در خصوص این عملیات گفته‌شده است:

عصر طلایی فروشگاه‌های دارک‌نت به پایان رسید. چنین عملیاتی قابلیت سازمان‌های انتظامی در مقابله با رمزنگاری و ناشناس بودن پلتفرم‌های تجاری در دارک‌نت را نشان می‌دهد. پلیس نه‌تنها چنین پلتفرم‌های تجاری را منهدم می‌کند، بلکه مجرمانی را که کالاهای غیرقانونی را از طریق چنین سایت‌هایی خریدوفروش می‌کنند، تعقیب می‌کند. دارک‌نت سرزمین اسرارآمیزی نیست، فروشندگان و خریداران دیگر نمی‌توانند در سایه پنهان شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.