about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته کارشناسان، نظافتچی خانه وزیر دفاع رژیم صهیونیستی به اتهام جاسوسی برای ایران و درخواست باج دستگیر شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ تلویزیون رژیم صهیونیستی ادعا کرد که نظافتچی خانه بنی گانتز (Benny Gantz)، وزیر دفاع اسرائیل، از یک گروه مرتبط با ایران 7000 دلار باج برای جاسوسی درخواست کرده است.

سرویس امنیتی شین‌بت (Shin Bet) مدعی شد که عُمری گورن (Omri Goren)، سارق سابق بانک و نظافتچی خانه گانتز، را به اتهام پیشنهاد جاسوسی از وزیر دفاع اسرائیل برای ایران دستگیر کرده است.

Paragraphs
Omri
Omri Goren

کارشناسان اسرائیلی اعلام کردند که گورن قبل از اینکه گانتز وزیر دفاع شود، استخدام شد و ظاهراً شین‌بت هرگز به پیشینه شخصی او توجه نکرده بود. گانتز قبل از ورود به سیاست، رئیس ستاد ارتش اسرائیل بوده است.

بنابر ادعای کانال 12 اسرائیل، گورن با یک هویت جعلی با «Black Shadow» در اپلیکیشن پیام‌رسان تلگرام تماس گرفته و گفته که برای وزیر دفاع کار می‌کرده و می‌تواند به روش‌های مختلف به هکرها کمک کند؛ او همچنین پیشنهاد داده که در ازای دریافت پول، یک بدافزار را وارد رایانه گانتز می‌کند.

این شبکه، بدون ذکر منبع، ادعا کرد که کار گورن به زودی در شین‌بت به دلیل شکست کامل آژانس در بررسی فردی که در چنین موقعیت حساسی کار می‌کند، تمام می‌شود.

این گزارش پس از آن منتشر شد که آژانس اطلاعات امنیتی اسرائیل از تشکیل کمیته‌ای برای بررسی نحوه بررسی سوابق افرادی که از نزدیک با مقامات ارشد همکاری می‌کنند، خبر داد. مقامات اسرائیلی امنیتی همچنین به شکست در پرونده گورن اعتراف کردند.

شین‌بت ادعا کرد که گورن اوایل ماه جاری با «یکی از افراد وابسته به ایران تماس گرفت و با توجه به دسترسی او به خانه وزیر، به او پیشنهاد کمک به طرق مختلف داد».

در کیفرخواستی که چند روز پیش علیه گورن مطرح شد، این شخصیت به عنوان نماینده Black Shadow شناسایی شد؛ به گفته کارشناسان، این گروه هکری ماه گذشته مسئول حمله سایبری بزرگ به وب‌سایت‌های غیرنظامی اسرائیلی و سرقت اطلاعات یک سایت دوستیابی «LGBT» اسرائیلی بوده است.

اگرچه برگه اتهام صراحتاً به انگیزه‌های گورن نمی‌پردازد، اما ظاهراً انگیزه او مالی بوده و به گروه هکری گفته که اطلاعات را در ازای دریافت مبلغی از خانه گانتز منتقل خواهد کرد.

طبق کیفرخواست، او تصاویری از میز، کامپیوتر، تلفن و تبلت، یک گاوصندوق بسته و یک خردکن، تصاویر گانتز و خانواده‌اش و یک کپی از پرداخت مالیات بر املاک محلی وزیر در اختیار داشته است.

گال ولف (Gal Wolf )، وکیل گورن مدعی شد که موکلش به جرایمی که متهم شده، اعتراف کرده اما انجام جرایم امنیتی منتسب به او را انکار کرد. ولف، در گفتگو با وبگاه اسرائیلی «The Times of Israel» اظهار داشت که موکلش در حین کار در خانه گانتز با هیج مورد امنیتی ارتباط نداشته است؛ به همین دلیل ادعای سرویس امنیتی شین‌بت را تکذیب کرد. وی در واکنش به ارتباط موکلش با گروه هکری Black Shadow از اظهار نظر خودداری کرد.

ولف گفت :

«ما شواهد را دریافت خواهیم کرد و خواهیم دید که او با چه کسی تماس گرفته است.»

کارشناسان اسرائیلی ادعا کردند که گانتز در گذشته هم هدف حملات هکری ایران بوده و در سال 2019 تلفن همراه شخصی وی به‌وسیله ایران هک شده است.

منبع:

تازه ترین ها

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.

اتهام تیک‌تاک به نقض قوانین اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به نقض قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا متهم شد.

برگزاری
1404/11/17 - 14:46- هوش مصنوعي

برگزاری اجلاس هوش مصنوعی در حوزه نظامی

در اجلاس هوش مصنوعی مسئولانه در حوزه نظامی، تنها ۳۵ کشور از ۸۵ کشور شرکت‌کننده توافق‌نامه را امضا کردند.