about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

سازمان‌های انتظامی اوکراین برخی از اعضای یک گروه باج افزاری را در اوکراین بازداشت کردند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان‌های انتظامی اوکراین با همکاری همتایان خود در ایالات‌متحده و کره جنوبی عملیات ویژه‌ای علیه یک گروه باج افزاری به نام کلوپ (Clop) انجام داده و برخی از اعضای آن را بازداشت کردند.

پلیس اوکراین 21 تجسس در پایتخت این کشور و منطقه کیف، در محل اسکان متهمان و خودروهای آن‌ها انجام داده و تجهیزات رایانه‌ای، خودروهای تسلا، مرسدس و لکسوس و 5 میلیون گریونا وجه نقد مصادره کرده است. 

کلوپ متهم به حمله سایبری به وب‌سایت‌های دانشگاه‌های آمریکایی و شرکت‌های کره‌ای بوده و مجموع خسارت ناشی از اقدامات آن‌ها بالغ‌بر 500 میلیون دلار برآورد شده است. 

بر طبق گزارش نشریه «The Record»، پلیس کره جنوبی پس از حمله این گروه به غول تجارت الکترونیک این کشور E-Land در نوامبر سال 2020، تحقیقات خود را آغاز کرده است. در اثر این حمله، شرکت مذکور تقریباً تمام فروشگاه‌های خود را تعطیل کرده است.

نخستین حملات کلوپ که به «شکارچی جانوران بزرگ وحشی» نیز شهرت دارد در فوریه 2019 شناسایی‌شده است. اپراتورهای این باج افزار بسیاری از شرکت‌های بزرگ را هک کرده و بیش از ده‌ها میلیون دلار باج دریافت کرده‌اند. 

این گروه در سال 2019 به چهار شرکت کره جنوبی با بدافزار کلوپ حمله کرده و سرورهای داخلی و رایانه‌های شخصی کارکنان آن‌ها را مسدود کرده است. 

در سال 2021، هکرها به سیستم‌های دانشکده‌های پزشکی دانشگاه استنفورد، دانشگاه مریلند و دانشگاه کالیفرنیا در ایالات‌متحده نفوذ کرده و بابت رمزگشایی فایل‌ها ارز دیجیتال دریافت کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1404/09/19 - 20:46- اروپا

تحریم سازمان‌های روسی و چینی توسط انگلیس

دولت بریتانیا مجموعه‌ای از نهادها و افراد روسی و چینی را به‌اتهام دخالت سایبری و عملیات نفوذ، در چارچوب راهبرد جدید مقابله با تهدیدات ترکیبی، هدف تحریم‌های تازه قرار داد.

بازداشت
1404/09/19 - 20:39- جرم سایبری

بازداشت نوجوان سارق میلیون‌ها داده شخصی در اسپانیا

پلیس اسپانیا یک جوان ۱۹ ساله را در شمال‌شرقی این کشور به اتهام سرقت و فروش حدود ۶۴ میلیون رکورد داده شخصی که از ۹ شرکت مختلف استخراج شده بود، بازداشت کرد.

یک
1404/09/19 - 20:29- جرم سایبری

یک پیمانکار فناوری، دلیل هک شرکت هواپیمایی ملی روسیه

یک حمله سایبری که تابستان امسال شرکت هواپیمایی ملی روسیه را مجبور به لغو ده‌ها پرواز کرد، به یک شرکت نرم‌افزاری کم‌معروف در مسکو مرتبط بوده است؛ شرکتی که دسترسی فعال به سامانه‌های داخلی این شرکت هواپیمایی داشته است.