about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

سرویس امنیت اوکراین از بازداشت اعضای یک گروه هکری خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس امنیت و پلیس سایبری اوکراین اعلام کردند با همکاری سازمان‌های انتظامی آمریکا و انگلیس اعضای یک گروه باج افزاری را که بیش از 50 شرکت در اروپا و ایالات‌متحده را هدف قرار داده بودند، بازداشت کردند. 

در گزارش رسمی سرویس امنیت اوکراین گفته‌شده است:

مهاجمان به شرکت‌های خارجی حملات هکری انجام داده و خدمات پولی جعل آدرس IP به سایر هکرها ارائه داده‌اند. طبق برآوردهای اولیه، این گروه در طول فعالیت خود بیش از یک‌میلیون دلار درآمد داشته است. برخلاف سرویس‌های عادی وی‌پی‌ان که هر کس می‌تواند به‌طور قانونی هزینه آن را پرداخت کرده و استفاده نماید، سرویس‌های مهاجمان قابلیت‌های بسیار گسترده‌تری داشتند. به‌خصوص اینکه، [هکرها] اجازه دادند ویروس‌های رایانه‌ای، جاسوس‌افزارها و سایر بدافزارها از طریق پلتفرم آن‌ها آپلود شوند. یعنی این یک سرویس کاملاً «جنایی» بود که توسط مهاجمان برای هکرها و خارج از کنترل مقامات و سازمان‌های مجری قانون ساخته شده بود.

طبق گزارش‌ها، این خدمات در میان اعضای گروه‌های هکری بین‌المللی که سیستم‌های شرکت‌های دولتی و تجاری را برای جمع‌آوری اطلاعات محرمانه هک می‌کردند، برنامه‌های باج افزاری منتشر کرده و بابت رمزگشایی باج طلب می‌نمودند، حملات دیداس انجام داده و عملکرد سیستم‌ها را مختل می‌کردند، محبوبیت خاصی داشتند. 

در این عملیات، رهبر 36 ساله ساکن کی‌یف گروه، 4 نفر از آشنایان وی بازداشت‌شده‌اند. نام مظنونان هنوز فاش نشده و مشخص نیست که آن‌ها با چه بدافزار مخصوصی کار می‌کردند.

مظنونین اوایل هفته گذشته بازداشت‌شده‌اند و در بازرسی از منازل و خودروهای آن‌ها، تجهیزات رایانه‌ای، گوشی‌های هوشمند، کارت‌های بانکی، فلش و سه خودرو کشف و ضبط‌ شده است. 

منبع:

تازه ترین ها
تلاش
1404/09/01 - 15:36- آسیا

تلاش اندونزی برای صیانت از کودکان در فضای سایبری

اندونزی تلاش‌های خود را برای محافظت از کودکان در فضای سایبری افزایش و در اولویت قرار داد.

تقویت
1404/09/01 - 15:26- آسیا

تقویت امنیت سایبری در عربستان

شرکت‌های «Ampcus Cyber» و هیسناک برای تقویت امنیت سایبری عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

نگرانی
1404/09/01 - 14:47- هوش مصنوعي

نگرانی رمان‌نویسان بریتانیایی از نویسندگی هوش مصنوعی

رمان‌نویسان بریتانیایی اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاملاً جایگزین آنها و آثارشان شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.