about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

کمیسیون فدرال تجارت آمریکا طی بیانیه ای به 9 شبکه اجتماعی دستور داد تا سیاست های خود در قبال حفظ حریم خصوصی را شفاف سازی کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کمیسیون فدرال تجارت آمریکا روز گذشته اعلام کرد که در حال بررسی سیاست های برخی از بزرگ ترین شرکت های فناوری محور دنیا، در قبال حفظ حریم خصوصی افراد است.
طبق گزارشات، این کمیسیون به 9 رسانه اجتماعی و پلتفرم پخش ویدیو دستور داده است تا توضیحاتی را در مورد نحوه جمع آوری و استفاده از داده های شخصی کاربران، ارائه دهند. 
این شبکه های اجتماعی عبارتند از: 


آمازون، بایت دنس، دیسکورد، فیسبوک، ردیت، اسنپ، توئیتر، واتس اپ و یوتیوب


آن ها 45 روز مهلت دارند تا به درخواست این کمیسیون پاسخ دهند.
سخنگوی توئیتر گفت:


« ما به همان منوال قبل در حال کارکردن هستیم تا بتوانیم اطلاعات مورد نیاز کمیسیون فدرال تجارت را فراهم کنیم.»


سخنگوی دیسکورد گفت:


« مسئله حفظ حریم خصوصی ما برای ما بسیار مهم است. ما با این کمیسیون همکاری خواهیم کرد تا بتوانیم جواب سوال های آن ها را بدهیم.»


این کمیسیون در ماه فوریه تحقیقات مشابهی را در مورد سابقه خرید زیر مجموعه توسط شرکت های بزرگ انجام داد و هفته گذشته از فیسبوک درخواست کرد تا مالکیت اینستاگرام و واتس اپ را واگذار کند.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.