about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

بازتاب رزمایش دفاع سایبری ناتو

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وب‌گاه رسمی نیروهای مسلح آلمان به نام «bundeswehr» نوشت:
همه‌ساله، آیتم‌های جدیدی به این رزمایش اضافه می‌شود که بازتاب گرایش‌ها و فناوری‌های جدید است. سال گذشته، حمله به سامانه‌های مرتبط با انرژی، تولیدات صنعتی و کنترل ترافیک در رزمایش یادشده، شبیه‌سازی شدند. در رزمایش امسال، فناوری پهپادها نیز اضافه شد.
خبرگزاری «اوکراین تودی» نوشت:
اسون ساکوف (Sven Sakkov)، مدیر مرکز تعالی همکاری‌های دفاع سایبری ناتو، اعلام کرد: «رزمایش دفاع سایبری استونی، یک رزمایش یگانه در آمادگی مدافعان شبکه است که از 19 کشور شرکت کرده و با یکدیگر، همکاری و تبادل اطلاعات می‌کردند. همکاری بین‌المللی، کلید موفقیت در دفاع سایبر است و این رزمایش، نمونه‌ای کامل از این همکاری بود.» وی افزود: «تأثیر این رزمایش، بسیار بیشتر از مهارت‌های فنی بود. گروه‌های شرکت‌کننده در رزمایش فهمیدند که در آینده و در زمان نیاز، به چه کسی باید کمک کنند.»
یکی دیگر از اعضای ارشد مرکز یادشده به نام جان پریسالو (Jaan Priisalu) گفت: «در این رزمایش، گروه‌ها از 2000 ماشین حفاظت می‌کردند. این حفاظت از کشوری فرضی به نام «برلیا» بود.» وی افزود در این رزمایش از شبکه‌های واقعی، فناوری‌ها و روش‌های حمله‌ی روز دنیا استفاده شد. وی خاطرنشان کرد تمرکز اصلی سناریوی این رزمایش، روی پهپادها و کنترل سامانه‌ها بود و از پلتفرم‌های مختلفی از جمله ویندوز 10، لینوکس و اپل iOS در شبکه‌ها استفاده می‌شد.
خبرگزاری «ZDnet» نوشت:
اخیراً ناتو راهبرد خود را به‌روز کرده است؛ به‌طوری‌که حمله‌ی سایبری به یکی از اعضای آن می‌تواند برخورد اعضای این پیمان را با سلاح‌های متداول، در پی داشته باشد. درحالی‌که هکرها سعی کردند موجب قطعی برق در اوکراین شوند، نگرانی‌ها درباره‌ی آسیب‌پذیری‌های سامانه‌های کنترل صنعتی افزایش یافته است.

 

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.