about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت بر توسعه شبکه ارتباطی کشور از نظر کمیت و کیفیت تأکید کرد و گفت: بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات تا پایان برنامه ششم توسعه ۲.۵ برابر می شود.


به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ صادق عباسی شاهکوه با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت دارای شبکه‌ای است که هسته اصلی شبکه ملی اطلاعات محسوب می‌شود، گفت: باید تلاش کنیم شبکه‌ای که در اختیار ماست به نحوی از نظر کیفیت و کمیت توسعه یابد که با کاهش سهم هزینه های اپراتورهای ICT، استفاده از خدمات را برای مشتریان اقتصادی کند.
وی با تأکید براینکه توسعه این بخش زیربنای توسعه سایر بخش ها است، گفت: هرچه به سمت الکترونیکی شدن ابعاد مختلف خدمات پیش می رویم، کار ما برای تأمین زیرساخت شبکه ارتباطی حساس تر می شود.
عباسی شاهکوه افزود: براساس برنامه ششم توسعه، بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور هر سال باید حدود ۲۰ درصد بزرگ‌تر و نهایت ۲.۵ برابر شود و ما مکلفیم بر اساس این اسناد، خود را با نیاز مشتریان تطبیق دهیم.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه ۸۰ درصد خانوارها باید حداقل سرعت ۲۰ مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند، اظهار داشت: این هدف‌گذاری برای تحقق ارائه خدمات مطلوب الکترونیکی به مردم در تمامی حوزه ها به ویژه در بخش سلامت، آموزش، دولت الکترونیک، بانکداری و... است.
 

تازه ترین ها
کاهش
1404/08/29 - 11:37- آسیا

کاهش اعتماد به بازیابی سایبری در مشاغل سنگاپور

اعتماد کسب و کارهای سنگاپور به بازیابی سایبری به 20 درصد کاهش یافته است.

بازیابی
1404/08/29 - 11:18- سایرفناوری ها

بازیابی سرویس‌های وب توسط کلود فلر

سرویس‌های وب پس از به‌روزرسانی سیستم‌های شبکه توسط کلود فلر، بازیابی شدند.

طراحی
1404/08/29 - 10:51- هوش مصنوعي

طراحی پلتفرم داده‌های هوش مصنوعی توسط انویدیا

پلتفرم داده‌های هوش مصنوعی طراحی شده توسط انویدیا، رویکردی یکپارچه برای مدیریت داده‌های بدون ساختار ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.