about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

بازار رو به نزول ساعت‌های هوشمند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بررسی‌های موسسه تحقیقاتی آی دی سی نشان می‌دهد میزان عرضه ساعت‌های اپل از 3.6 میلیون واحد در سه‌ماهه دوم سال 2015 به 1.6 میلیون واحد در سه‌ماهه دوم سال جاری میلادی کاهش‌یافته است. همچنین سهم اپل در این بازار هم از 72 به 47 درصد کاهش‌یافته که این نشانگر فعال شدن بازیگران متعدد در بازار یادشده است.

در میان شرکت‌های مختلف سازنده ساعت‌های هوشمند اپل تنها شرکتی است که چنین نزولی را در عرضه سال‌به‌سال ساعت‌های خود تجربه کرده است.

سامسونگ اصلی‌ترین رقیب اپل در بازار عرضه ساعت‌های هوشمند است و توانسته میزان عرضه این ساعت‌ها را از 400 هزار واحد در سه‌ماهه دوم سال 2015 به 600 هزار واحد در سه‌ماهه دوم سال 2016 افزایش دهد. سهم سامسونگ از این بازار هم از 7 به 16  درصد افزایش‌یافته است. لنوو و ال‌جی باعرضه حدود 300 هزار ساعت در رتبه‌های سوم و چهارم و Garmin با تولید صد هزار ساعت در رتبه پنجم است.

ساعت‌های هوشمند علیرغم جنجال خبری که بر سر عرضه‌شان به راه افتاده چندان موردتوجه و استقبال قرار نگرفتند و برخی کارشناسان امیدوارند با افزایش امکانات و قابلیت‌های آن‌ها در آینده شاهد افزایش توجه به این محصولات باشیم.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.