about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

محققین امنیتی از آغاز موج جدید حملات بات نت مو بات به روترهای D-Link خبر داده اند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ یکی از بات نت های بدافزار Mirai به نام مو بات باری دیگر در موج حملات جدیدی دیده شده است. این حملات که از اوایل ماه گذشته آغاز شده، روترهای آسیب پذیر دی لینک را با استفاده از ترکیبی از کدهای مخرب قدیمی و جدید مورد هدف قرار داده است.

مو بات که در دسامبر 2021 توسط محققین فورتینِت شناسایی شده سابقه هدف قرار دادن دوربین های هیکویژین را در کارنامه دارد. 

اما مو بات حالا دامنه اهداف خود را تغییر داده است. این موضوع برای بات نت ها امری عادی است چرا که آن ها همواره به دنبال دستگاه های آسیب پذیر بهره برداری نشده ای هستند تا کنترل آن را به دست بگیرند. 

طبق گزارش واحد 42 پالو آلتو، مو بات در حال هدف قرار دادن آسیب پذیری های جدی زیر در دستگاه های دی لینک هستند:

  • CVE-2015-2051
  • CVE-2018-6530
  • CVE-2022-26258
  • CVE-2022-28958

شرکت دی لینک آپدیت های امنیتی را برای اصلاح این نوع نقص های امنیتی منتشر کرده است اما تمامی کاربران هنوز آن ها را در دستگاه های خود اعمال نکرده اند. (به خصوص دو مورد آخر)

کاربران این دستگاه های دی لینک ممکن است با کندی سرعت اینترنت، عدم پاسخدهی یا بالا رفتن دمای روتر و تغییرات باور نکردنی پیکربندی دی ان اس مواجه شوند. 

بهترین راه برای مسدود سازی راه مو بات، اعمال آپدیت های سفت افزاری بر روی روترهای دی لینک است. 

منبع:

تازه ترین ها
فناوری
1404/05/15 - 17:53- هوش مصنوعي

فناوری آمریکایی به عنوان محور پیشرفت‌ هوش مصنوعی

مشاور علمی کاخ سفید اعلام کرد که فناوری آمریکایی به عنوان محور پیشرفت‌ هوش مصنوعی در نظر گرفته می‌شود.

سکوت رسانه های‌ اجتماعی در مقابل سوءاستفاده از کودکان

سازمان نظارت بر اینترنت استرالیا اعلام کرد که رسانه های‌ اجتماعی در مقابل سوءاستفاده جنسی از کودکان سکوت کردند.

نسخه
1404/05/15 - 16:21- هوش مصنوعي

نسخه جدید چت جی‌پی‌تی منتشر می‌شود

نسخه جدید چت جی‌پی‌تی، مدل GPT-5 به‌زودی منتشر می‌شود.