about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

انتشار شده در تاریخ

بات نت Kelihos برای هدف قرار دادن شناسه های اپل

مجرمان سایبری بات نتی با نام Kelihos را طراحی کرده اند که برای ارسال اسپم و حملات فیشینگ مورد استفاده قرار می گیرد. این بدافزار دارای قابلیت های دیگری همچون سرقت اطلاعات حساس، کیف پول و ارزهای مجازی نیز می باشد.

بات نت مذکور بیشتر برای هدف قرار دادن کاربران اپل طراحی شده است. بدین صورت که با ارسال ایمیل های اسپم دار که به نظر می رسد از سوی فروشگاه iTunes ارسال شده اند، به فریب کاربران می پردازند. این ایمیل ها حاوی لینک های مخربی می باشند که کاربر را به وب سایت های آلوده جهت دریافت اطلاعات کاربری اپل هدایت می کنند.

هنوز چند روزی از افشا شدن عکس های خصوصی بازیگران هالیوودی از حساب های iCloud آنها نمی گذرد که مجددا کاربران اپل مورد هجوم حملات فیشینگ توسط بات نت Kelihos قرار گرفته اند.

شرکت اپل با انتشار بیانیه امنیتی اعلام داشت کاربرانی که تحت تاثیر این حمله قرار گرفته اند هر چه سریعتر کلمات عبور حساب کاربری خود را تغییر دهند و بر روی ایمیل های نا آشنایی که ادعا می کنند از مرکز پشتیبانی اپل ارسال شده اند، کلیک نکنند.

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.