about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

بات نت میرای هنوز هم قربانی می گیرد

بدافزار میرای (Mirai) به تلویزیون‌ها، دوربین‌های مدار بسته، روترهای خانگی و DVRها نفوذ می‌کند و به بدافزار اینترنت اشیاء معروف است.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سایت  Recorded Future اعلام کرده که این نمونه کشف شده بدافزار (Mirai) که با بات نت Reaper مرتبط است، در اواخر ژانویه ۲۰۱۸ به برخی از سازمان‌های مالی حمله کرده و بیش از ۱۳ هزار دستگاه IoT را به مخاطره انداخته و موجب رخ دادن حمله DDoS در سازمان‌های مالی شده است.

محصولات آسیب‌پذیری که مورد حمله بات نت Mirai قرار گرفته‌اند عبارتند از AVTECH:، Dahua Technology Co، GoAhead، Linksys، MikroTik، Samsung، Synology، TP-Link و Ubiquity.

اما کارشناسان امنیتی به کاربران دستگاه‌های IoT پیشنهاد می‌کنند که برای کاهش خطرات مرتبط با این بدافزار، این توصیه‌ها را در نظر بگیرند:

1-    کلمات عبور پیش فرض تنظیم شده برای دستگاه را تغییر دهید.
2-      Firmware دستگاه های خود را به‌روزرسانی کنید.
3-    برای دوربین‌های IP و سیستم‌های مشابه آن که نیاز به دسترسی از راه دور دارند، VPN تهیه کنید.
4-    سرویس‌های غیرضروری (همانند Telnet و ...) را غیرفعال کنید و پورت‌هایی را که دستگاه IoT به آن نیاز ندارد، ببندید.

بر اساس اطلاعات سایت مرکز مدیریت راهبردی افتا در حمله نمونه‌ای از بدافزار میرای به اینترنت اشیاء در سال 95، بسیاری از این ابزارها از پسوردهای ساده یا حتی پسوردهای انتخاب‌شده کارخانه استفاده می‌کرده‌اند.

گفته می‌شود در این حمله، حدود ۱۰۰ هزار تلاش برای ورود به دستگاه‌های آسیب‌پذیر از یک تعداد 1800 آی پی مختلف در ۱۲ روز صورت گرفت. ۶۴ درصد این IPها به چین، 13 درصد به کلمبیا، 6 درصد به کره جنوبی و همچنین 6 درصد به ویتنام تعلق داشته است.

محققان شرکت امنیت سایبری Dr.web بهمن ماه 1396 موفق به کشف نوعی تروجان ویندوزی شدند که تنها باهدف کمک به هکرها در انتشار بدافزار Mirai طراحی شده است.

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.