about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

کاربران در ایران و برخی مناطق دیگر گفته‌اند نمی‌توانند از اینستاگرام استفاده کنند. به‌نظر می‌رسد سرورهای اینستاگرام دچار اختلال شده‌اند و این مشکل محدود به ایران نیست.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ آن‌طور که به‌نظر می‌رسد سرورهای اینستاگرام در برخی از مناطق دنیا دچار مشکل شده‌اند. شماری از کاربران طی ساعات اخیر مدعی شده‌اند اپلیکیشن اینستاگرام آن‌ها به‌درستی کار نمی‌کند و نمی‌توانند وارد این شبکه‌ی اجتماعی شوند.

بر اساس داده‌های یکی از وب‌سایت‌هایش پایش‌کننده‌ی وضعیت سرور با نام Downdetector، مشکلات سرور اینستاگرام از ساعت ۱۴:۰۰ امروز به‌وقت تهران کم‌کم آغاز شده‌ و شماری از کاربران در مناطق مختلف نظیر هند و ایران سراغ توییتر رفته‌اند تا با انتشار توییت، از درست‌کار‌نکردن اینستاگرام خبر دهند.
در حال حاضر اینستاگرام هیچ بیانیه‌ای رسمی با محوریت مشکلات امروز منتشر نکرده است و دلیل اصلی ازدسترس‌خارج‌شدن این شبکه‌ی اجتماعی مشخص نیست. Downdetector اعلام می‌کند شماری از کاربران نمی‌توانند فید خبری اینستاگرام را رفرش کنند و برخی دیگر از کاربران به‌هنگام لاگین در اینستاگرام با مشکل مواجه می‌شوند.
نکته‌ی جالب‌توجه این است که چندین پلتفرم تحت مدیریت فیسبوک نظیر واتساپ (WhatsApp) و فیسبوک مسنجر و (Facebook Messenger) و اینستاگرام طی هفته‌ی گذشته به‌صورت مقطعی ازدسترس خارج شده بودند. فیسبوک در زمانی سریع توانست مشکل را رفع کند، اما هیچ‌گاه مشخص نشد که دلیل اصلی چه بوده است. 
در حال حاضر به‌نظر می‌رسد که مشکل اینستاگرام در نسخه‌ی اندروید اپلیکیشن موبایلی آن ایجاد شده و نسخه‌ی iOS بدون مشکل کار می‌کند. البته بررسی‌های زومیت نشان می‌دهد مشکل نسخه‌ی اندروید، همگانی نیست و در حال حاضر شماری از کاربران اندروید بدون مشکل مشغول استفاده از اینستاگرام هستند.
کاربران در توییتر ادعا می‌کنند با وجود حذف کردن اپلیکیشن، مشکل همچنان پابرجا است. یکی از کاربران توییتر می‌نویسد: «اپلیکیشن به کرش کردن ادامه می‌دهد. در ابتدا فکر کردم دلیل مشکل، گوشی من است؛ به‌همین خاطر اینستاگرام را حذف و دوباره نصب کردم و دیدم که همچنان به کرش کردن ادامه می‌دهد». به‌علاوه شمار درخورتوجهی از کاربران اینستاگرام گزارش داده‌اند ارور Instagram has stopped working و پیغام‌های مشابه را به‌هنگام اسکرول در فید اصلی نسخه‌ی اندروید این اپلیکیشن مشاهده کرده‌اند. 
هفته‌ی گذشته شماری از کاربران اینستاگرام اعلام کردند امکان ارسال دایرکت در نسخه‌ی اندروید و iOS اپلیکیشن این شبکه‌ی اجتماعی از بین رفته است. بسیاری از کاربران ساکن در اروپا با این مشکل مواجه شدند و ساکنین ایران تا حد زیادی از این مشکل در امان ماندند. همان‌طور که بالاتر اشاره کردیم،‌ مشکل فعلی کاربران ایرانی را نیز تحت تأثیر قرار داده است.
به‌دلیل حواشی اخیر در زمینه‌ی پخش فینال لیگ قهرمانان آسیا از صفحه‌ی فارسی AFC شماری از کاربران ایرانی در ابتدا فکر کردند اینستاگرام در ایران مسدود شده است، اما به‌نظر می‌رسد که این موضوع حقیقت ندارد. 
این نخستین باری نیست که یکی از سرویس‌های مهم از دسترس خارج می‌شود. طی چند هفته‌ی اخیر سرویس‌های مهم گوگل یعنی جیمیل و یوتیوب چند بار با مشکل قطعی مواجه شده‌اند. بررسی‌ها نشان می‌دهد این سرویس‌ها تقریبا ۴۵ دقیقه به‌طور کامل غیرقابل‌دسترس بودند.

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1404/10/07 - 16:13- هوش مصنوعي

نگرانی صندوق بین‌المللی پول در زمینه هوش مصنوعی

صندوق بین‌المللی پول خواستار مقررات قوی‌تر هوش مصنوعی در بازارهای جهانی اوراق بهادار شد.

نگرانی
1404/10/07 - 15:40- هوش مصنوعي

نگرانی جوامع مسیحی از چت‌بات حضرت عیسی‌

چت‌بات‌های تولید شده در مورد شخصیت حضرت عیسی‌ باعث نگرانی جوامع مسیحی شده است.

اوپن‌ای‌آی
1404/10/07 - 15:27- هوش مصنوعي

اوپن‌ای‌آی در پی استخدام «رئیس آمادگی» برای مقابله با تهدیدات سایبری

در پی افزایش نگرانی‌ها از سوءاستفاده از هوش مصنوعی پیشرفته در حملات سایبری، اوپن‌ای‌آی از برنامه خود برای استخدام یک مدیر ارشد با تمرکز بر ریسک‌های امنیتی نوظهور خبر داد.