about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ هرچند اوکراین به‌عنوان یک کشور مستقل است، اما به‌شدت به اینترنت روسیه وابسته است. به گزارش بانک پریوت (PrivatBank)، بزرگ‌ترین بانک اوکراین،64 درصد از تمام حساب‌های کاربری ایمیل در این کشور با سرویس‌های روسی مانند Mail.ru و Yandex ثبت شده‌اند. همچنین علاوه بر اوکراین، بیش از سه‌چهارم حساب‌های کاربری ایمیل کشورهای اروپای شرقی، بر روی وب‌گاه‌های روسی ثبت شده‌اند.
حال باید ببینیم چگونه این وابستگی‌ها موجب آسیب‌پذیری کشوری مثل اوکراین می‌شود. در سال 1995، روسیه قانونی را تصویب کرد که به ‌موجب آن به سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) اجازه‌ی نظارت بر تلفن‌های همراه و ترافیک اینترنت را داد. در سال 1996 برای اجرای این قانون، سامانه‌ای به نام SORM 1 ایجاد شد که امکان نظارت بر تلفن‌های همراه را می‌داد و یک سال بعد SORM 2 نیز بوجود آمد که امکان نظارت بر ترافیک اینترنت را برای سرویس امنیت فدرال روسیه فراهم می‌کرد. هنگامی متوجه می‌شویم چگونه وابستگی به اینترنت روسیه موجب آسیب‌پذیری می‌شود که بدانیم شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنتی در روسیه و سرورهای متعلق به آن‌ها، با استفاده از سامانه‌های SORM کنترل می‌شوند. این شرکت‌ها، کاربران اینترنت را به سرور وب‌گاه‌هایی که کاربران از آن‌ها بازدید می‌کنند، متصل می‌کنند و این سرورها نیز در روسیه قرار دارند. حال، زمانی که این شرکت‌ها ترافیک اینترنت را در اختیار دارند و ترافیک اینترنت نیز توسط سامانه‌ی SORM کنترل شود و اطلاعات به‌دست‌آمده از آن به ‌صورت مستقیم در اختیار سرویس‌های اطلاعاتی روسیه قرار بگیرد، احتمال حمله و جاسوسی سایبری از کشورهایی که به اینترنت این کشور وابسته هستند، بیشتر می‌شود.

 

تازه ترین ها
تعطیلی
1404/09/24 - 14:51- سایرفناوری ها

تعطیلی شبکه‌های تلفن‌های قدیمی در اراضی اشغالی تا سال 2026

رژیم صهیونیستی تا فوریه سال آینده شبکه‌های تلفن قدیمی را از رده خارج خواهد کرد.

راه‌اندازی
1404/09/24 - 14:37- آفریقا

راه‌اندازی چارچوب آموزش امنیت سایبری جهانی در سومالی

سومالی چارچوب آموزش امنیت سایبری معتبر جهانی را با هدف تقویت ظرفیت ملی امنیت سایبری راه‌اندازی کرد.

مدیریت
1404/09/24 - 13:47- هوش مصنوعي

مدیریت مسافران در فرودگاه‌های امارات به کمک هوش مصنوعی

فرودگاه‌های امارات متحده عربی برای مدیریت ترافیک روزافزون مسافران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.