about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

در توافق میان سازمان میراث فرهنگی و وزارت ارتباطات مقرر شد اینترنت رایگان در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی کشور عرضه شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در توافقی با وزارت ارتباطات، مجوز عرضه اینترنت رایگان در تمامی موزه‌ها، اماکن تاریخی و فرهنگی کشور را اخذ کرد.

علی اصغر مونسان؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در توییتی با اشاره به نشست مشترکی که با وزیر ارتباطات و فناوری داشت، نوشت: طی این نشست مشترک با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مقرر شد در کلیه موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور اینترنت رایگان عرضه شود.

وی از وزیر ارتباطات که با در نظر گرفتن اولویت کشور در حوزه گردشگری نهایت همکاری را به عمل آورد، تشکر کرد.

وزیر ارتباطات در توییتی با اشاره به مصوبات شورای عالی اشتغال از صدور دستور رئیس جمهور مبنی بر رفع موانع توسعه دیجیتال و توسعه کسب وکارهای دیجیتال در حوزه های کشاورزی، انرژی، شهر هوشمند وسلامت خبر داد و عنوان کرد: حرکت به سمت دستیابی به شاخصهای توسعه دیجیتال از سوی دستگاه‌های ذیربط باعث ایجاد بازار و نهایتا توسعه کسب‌وکارهای نوپا و در نتیجه آن توسعه اشتغال خواهد بود.

 

تازه ترین ها
نگرانی
1404/09/01 - 14:47- هوش مصنوعي

نگرانی رمان‌نویسان بریتانیایی از نویسندگی هوش مصنوعی

رمان‌نویسان بریتانیایی اعلام کردند که هوش مصنوعی می‌تواند کاملاً جایگزین آنها و آثارشان شود.

تأسیس
1404/09/01 - 14:40- آسیا

تأسیس مرکز عالی سایبری در امارات با مشارکت شرکت تالس

شرکت تالس و شورای امنیت سایبری امارات متحده عربی، یک مرکز عالی سایبری ایجاد کردند.

استفاده
1404/09/01 - 12:12- هوش مصنوعي

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در زمینه پیشنهادهای درمانی

ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند اطلاعات کلیدی بیمار و پیشنهادهای درمانی را به طور دقیق ارائه دهند.