about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

اینترنت اشیا و رونق بازار امنیت

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مطالعه‌ای که در این زمینه توسط MarketResearchReports.biz انجام‌شده نشان می‌دهد که رشد سالانه این بازار در سال 2017 به 55 درصد خواهد رسید.

گسترش استفاده از شبکه‌های بی‌سیم و مخابراتی پرسرعت و اتصال بسیاری از اشیا و اقلام مورداستفاده انسان‌ها به اینترنت، تهدیداتی همچون سرقت اطلاعات، نفوذ به سیستم‌ها و... را افزایش داده و تشدید پیچیدگی این حملات ضرورت ارتقای تمهیدات امنیتی را بیشتر کرده است.

در گزارش یادشده با عنوان بازار جهانی امنیت اینترنت اشیا از سال 2015 تا 2019 چشم‌انداز این بازار و نگرانی‌های امنیتی موجود توصیف‌شده است. در بخشی از این گزارش آمده است: با افزایش تبادل داده‌های دیجیتال میان افراد و دولت‌ها و شرکت‌ها از طریق وسایل مختلف الکترونیک، ایمن‌سازی آن‌ها در برابر هکرها ضرورت دارد و باید قوانین و مقررات تازه‌ای هم در این زمینه وضع شود.

اتصال گسترده ابزار گوناگون در دنیای اینترنت اشیا باعث می‌شود حتی در صورت امنیت بالای ابزار مورداستفاده یک کاربر بی‌دقتی دیگر کاربران در این زمینه بازهم خطرساز شود. ازجمله مهم‌ترین بخش‌های درخطر در چنین شرایطی می‌توان به حمل‌ونقل و انرژی اشاره کرد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

نشت
1404/04/13 - 19:43- آسیا

نشت اطلاعات مشتریان برند لوئی ویتون

شعبه کره جنوبی برند لوئی ویتون اعلام کرد که نقض سیستم‌ها منجر به نشت اطلاعات مشتریان شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.