about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

ایلان ماسک، مالک شرکت اسپیس‌ایکس، اعلام کرد که به دنبال معافیت استارلینک از تحریم‌های آمریکا علیه ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای به کاربران ایرانی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ایلان ماسک، مالک شرکت اسپیس‌ایکس، اعلام کرد که به دنبال معافیت استارلینک از تحریم‌های آمریکا علیه ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای به کاربران ایرانی است. مدیرعامل اسپیس ایکس گفته این شرکت برای ارائه خدمات استارلینک در کشورمان، درخواست معافیت از تحریم‌ها را به دولت آمریکا ارائه خواهد داد.

آقای ماسک روز گذشته در پاسخ به یکی از کاربران ایرانی شبکه اجتماعی توییتر مبنی بر امکان ارائه خدمات اینترنت استارلینک به مردم ایران نوشت که استارلینک در این زمینه خواستار معافیت از تحریم‌های ایران خواهد شد.

ایلان ماسک دیروز در توییتی مدعی شد که با ارائه خدمات استارلینک در قطب جنوب، حالا این سرویس در تمام قاره‌ها فعال است. تجربه استفاده از اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را پیش از این مردم اوکراین نیز در شرایطی که حملات روسیه اختلالات شدیدی را در اینترنت به وجود آورده بود، داشته‌اند.

پیش از این شرکت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک اعلام کرده بود که هزینه‌ اشتراک این سرویس برای کاربران ساکن برخی کشورها با کاهش روبرو شده است. آنطور که SpaceX بیانیه داده، به نظر می‌آید این کاهش قیمت در برخی از کشورها مانند شیلی و برزیل به بیش از 50 درصد هم برسد.

علاوه بر این اسپیس ایکس می‌گوید که پوشش سرویس اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در 32 کشور در نقاط مختلف دنیا در دسترس است. اکنون به نظر می‌آید شرکت اینترنت ماهواره‌ای متعلق به ایلان ماسک برای افزایش قدرت خرید کاربران راضی شده تا قیمت‌ها را پایین بیاورد.

همچنین شرکت مخابراتی بزرگ AT&T و استارلینک اعلام کرده‌اند که با نسل جدید ماهواره‌های استارلینک، امکان ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای را برای گوشی‌های هوشمند فراهم خواهند کرد.

این پروژه به بیان ساده یک اتصال مستقیم Starlink به گوشی‌های هوشمند خواهد بود که موجب می‌شود اتصال سلولی فارغ از وجود یا عدم وجود آنتن‌های BTS در هر نقطه جهان فراهم شود.

تازه ترین ها
اعتراض
1404/09/23 - 15:57- اروپا

اعتراض به ممنوعیت پلتفرم روبلاکس در روسیه

ممنوعیت پلتفرم بازی روبلاکس در روسیه، اعتراض کم‌سابقه‌ای را به دنبال داشت.

چرا
1404/09/23 - 15:48- هوش مصنوعي

چرا مغز شما در یادگیری از هوش مصنوعی بهتر است؟

دانشمندان دانشگاه پرینستون به تازگی کشف کرده‌اند که مغز انسان از “بلوک‌های شناختی قابل استفاده مجدد” برای ایجاد رفتارها و مهارت‌های جدید استفاده می‌کند.

ربات
1404/09/23 - 15:46- ابزارهای هوشمند

ربات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!

ربات های انسان نما به سرعت وارد دفاتر اداری، محیط های خدمات درمانی و فضاهای عمومی می شوند که این موضوع نگرانی هایی درباره استفاده از آنها در دنیای واقعی را به دنبال دارد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.