about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

به نظر می‌رسد که ایلان ماسک قصد دارد به زودی، قابلیت ویرایش پیام‌ها در توییتر را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار دهد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ قابلیتی که مدت‌هاست کاربران این شبکه اجتماعی در انتظار اضافه شدن آن به این پلتفرم هستنند و اکنون بر اساس گزارش Platformer، امکان استفاده از این گزینه جدید در کنار دیگر تغییراتی که این روزها توییتر در حال اعمال آنها در پلتفرم خود است، فراهم خواهد شد.  

در حال حاضر، قابلیت یا همان دکمه ویرایش توییتر تنها در نسخه پولی این شبکه اجتماعی موسوم به «توییتر بلو» در اختیار کاربران قرار گرفته است. هزینه اشتراک این نسخه از توییتر، 4.99 دلار در ماه است و فعلا برای کاربرانی در آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزیلند قابل استفاده است.  
به لطف این قابلیت، کاربران می‌توانند تا 30 دقیقه پس از انتشار پیام، متن آن را تغییر دهند. البته هرگونه تغییر در توییت‌ها، برای دیگر کاربران قابل مشاهده خواهد بود و می‌توانند پیام اصلی را در تاریخچه توییت مشاهده کنند. 

ایلان ماسک هنوز حرفی در خصوص امکان استفاده از قابلیت ویرایش برای همه کاربران و به صورت رایگان نزده است. او اما او در بهار امسال و پس از آنکه سهم قابل توجهی از این شبکه اجتماعی را خریداری کرد، اعلام کرد که این تغییر یکی از قابلیت‌های مدنظر وی است. 

شواهد نشان می‌دهد که ایلان ماسک با خرید توییتر، قصد یک خانه‌تکانی بزرگ را در این شبکه اجتماعی دارد. تغییراتی که اضافه شدن دکمه ویرایش، چندان به چشم نخواهد آمد. وی اخیرا اعلام کرد هر کاربری که خواهان تیک آبی توییتر باشد، می‌تواند با پرداخت ماهانه 8 دلار، این علامت را دریافت کند. او همچنین قصد دارد مقالات بدون تبلیغات را برای کاربران توییتر بلو ارائه دهد.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.