about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ایسر هک شد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ ایسر (Acer) شرکت تولید کننده رایانه‌های همراه در آمریکا مورد حمله هکرهای ناشناس قرارگرفت. پس از این اقدام هکری شرکت ایسر نامه‌ای به دفتر دادستان کل کالیفرنیا ارسال و در این نامه اظهار کرد هکرها در طول یک سال گذشته از می 2015 تا آوریل 2016 حملات خود را به زیرساخت‌های این شرکت ادامه دادند و اطلاعاتی مانند آدرس پستی، اطلاعات کارت‌های اعتباری مانند تاریخ انقضا و حتی کدهای امنیتی CCV را به سرقت بردند. این اقدام نشان می‌دهد هکرها تمام کسانی را که از سال پیش تابه‌حال از این فروشگاه خرید داشته مورد توجه قرار داده‌اند.
شرکت ایسر در گزارشی که ارائه داد اعلام کرد اطلاعات به سرقت رفته شامل نام کاربری و رمز عبور کاربران نمی‌شود. همچنین اعلام کرد که یک شرکت امنیت سایبری را برای بررسی این حادثه به خدمت گرفته است که با دولت فدرال همکاری می‌کند.

 

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.