about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

نماینده مردم تهران در مجلس، گفت: اهمیت تقویت پدافند غیرعامل جدی است و در این جنگ سایبری باید بیش از گذشته هوشیار باشیم البته با وجود متخصصان خوب در کشور به توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خوبی رسیده‌ایم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛  روح‌الله ایزدخواه نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درخصوص لزوم پردازش به پدافند غیرعامل توسط دستگاه‌های اجرایی کشور عنوان کرد: به دلیل پهناور بودن کشور، وجود تهدیدات نظامی و امنیتی و عملیات سایبری علیه نظام جمهوری اسلامی موضوع پدافند غیرعامل اهیمت دوچندان پیدا می کند.

وی افزود: متاسفانه در سال‌های گذشته پروژه های عمرانی و صنعتی عمدتا به گونه ای توسعه یافتند که کمتر به مساله پدافند غیر عامل توجه شده و از نظر نرم‌افزاری و سخت‌افزاری آسیب‌پذیری‌هایی به وجود آمده است.

نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: امیدواریم با توجه به اهمیت این موضوع و تدابیر رهبر انقلاب و تمهیدات ایشان و قانونی که در مجلس برای تشکیل سازمان پدافند غیرعامل تصویب شده؛ این مسئله جدی گرفته شود و آسیب‌پذیری در بخش‌های مختلف عمرانی، صنعتی، علمی و ... از همین منظر کشور کاهش پیدا کند و بنیه پدافند غیرعامل تقویت شود.

ایزدخواه در ادامه افزود: در همه پروژه‌ها به‌صورت جدی پدافند غیرعامل پیگیری می‌شود منتها نیاز است که به صورت شفاف و استاندارد در همه بخش‌ها به ویژه دستگاه‌های اجرایی مجری پروژه‌های مختلف جا افتد.

وی در ادامه بیان کرد: در سال‌های اخیر شاهد بودیم که حملات سایبری فراوانی علیه سامانه‌های مهم اقتصادی کشور شکل گرفت از جمله پمپ بنزین‌ها، بنادر، شهرداری تهران، سامانه جامع تجارت و غیره که البته به‌خوبی دفع شد.

نماینده مردم تهران در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: اهمیت تقویت پدافند غیرعامل جدی است و در این جنگ سایبری باید بیش از گذشته هشیار باشیم البته با وجود متخصصان خوب در کشور به توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری خوبی رسیده‌ایم و در جنگ الکترونیکی حرفی برای گفتن داریم اما بخش‌های اجرایی باید موضوع را جدی‌تر بگیرند.

منبع:

تازه ترین ها
برگزاری
1404/11/26 - 06:17- آسیا

برگزاری رزمایش مشترک آموزش سایبری آذربایجان و بریتانیا

نظامیان و متخصصان امنیت سایبری آذربایجان و بریتانیای در یک رزمایش آموزشی امنیت سایبری مشترک شرکت کردند.

مشارکت
1404/11/26 - 06:06- تروریسم سایبری

مشارکت هند و رژیم صهیونیستی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند و رژیم صهیونیستی با تأکید بر تسریع نوآوری و تشدید تهدیدات سایبری، مشارکت در حوزه‌های هوش مصنوعی و امنیت سایبری را تقویت کردند.

گوگل
1404/11/25 - 15:49- سایرفناوری ها

گوگل در روسیه ممنوع نمی‌شود

مقامات روسیه اعلام کردند که هیچ ممنوعیت و محدودیتی برای دسترسی به گوگل وجود ندارد.