about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

بیست و نهمین المپیاد جهانی رایانه شنبه، ۷ مردادماه ۱۳۹۶ با حضور ۸۵ کشور به میزبانی ایران برگزار خواهد شد.

به گزارش واحد کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ روز شنبه، ۷ مردادماه ۱۳۹۶، ۸۵ تیم چهارنفره در المپیاد جهانی رایانه (IOI)، در تهران با هم به رقابت خواهند پرداخت. افتتاحیه‌ی این المپیاد در برج میلاد تهران خواهد بود و پنجشنبه، ۱۴ مردادماه، مراسم اختتامیه‌ی آن برگزار خواهد شد. امتحان مربوط به این مسابقه‌ی علمی، هشتم و دهم مردادماه برگزار می‌شود. کسانی که در این المپیاد رتبه کسب کنند، می‌توانند بدون کنکور در دانشگاه تحصیل کنند.

رئیس کمیته‌ی المپیاد جهانی رایانه ۲۰۱۷ اعلام کرده است که سه کمیته‌ی بین‌المللی، تصمیم‌گیرندگان این المپیاد هستند و سه نماینده از ایران در آن حضور خواهند داشت.

به گفته‌ی محمد علی آبام، در طراحی سؤالات از افراد مدال‌آور ایرانی و خارجی در دوره‌های قبلی استفاده شده است. از جمله این افراد، محمد مهدیان از مدال‌آوران این رشته در سال ۷۲ است که اکنون در شرکت گوگل فعالیت می‌کند. مهابادی دیگر همکار این دوره است؛ وی تنها دختر مدال‌آور ایرانی در این رشته محسوب می‌شود و اکنون در دانشگاه MIT مشغول به کار است.

علی آبام در خصوص برگزاری امتحان گفت: «این المپیاد در دو نوبت برگزار می‌شود و در هر نوبت سه مسئله و ۵ ساعت زمان برای پاسخگویی وجود دارد، سه مسئله نیز به‌عنوان ذخیره انتخاب شده است.»

رئیس کمیته‌‌ی فنی المپیاد رایانه ۲۰۱۷  اعلام کرده است که سؤالات شب قبل از آزمون ترجمه می‌شوند و ۳۲۰ رایانه و ۱۰ داور، جریان مسابقه را به‌صورت آنلاین رصد می‌کنند. حمید ضرابی زاده در خصوص رتبه‌های کسب‌شده توسط ایران در دوره‌های قبل گفت: «در سال ۲۰۱۲ رتبه‌ی هشت، از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ رتبه‌ی شش و سال ۲۰۱۶ رتبه‌ی سوم را بین ۸۰ کشور کسب کردیم.»

کمیته‌ی راهنمای این دوره از مسابقات متشکل از ۱۰۵ نفر است؛ ۸۵ نفر از این تعداد به‌عنوان راهنمای تیم‌ها فعالیت خواهند کرد و ۹ راهنمای ارشد و ۱۱ اداره‌کننده، آن‌ها را همراهی می‌کنند. برای تشکیل این کمیته به ۶۵ دانشگاه ایران فراخوان ارسال شده است

تازه ترین ها
کوپایلت؛
1404/11/11 - 10:20- هوش مصنوعي

کوپایلت؛ اینترنت اکسپلورر جدید مایکروسافت

مایکروسافت کوپایلت قرار بود جلوتر از رقبا حرکت کند؛ ابزاری که به‌صورت پیش‌فرض روی تسک‌بار تمام کامپیوترهای ویندوزی پین شده است.

اپل
1404/11/11 - 10:16- سایرفناوری ها

اپل یک استارتاپ هوش مصنوعی را در معامله‌ای ۲ میلیارد دلاری تصاحب کرد

اتحادیه اروپا به تازگی 15 شخص و 6 نهاد ایرانی را در فهرست تحریم‌هایش قرار داده است.

تحریم‌های
1404/11/11 - 09:45- سایرفناوری ها

تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه شرکت‌ها و اشخاص حوزه اینترنت و فناوری

اتحادیه اروپا با صدور بیانیه‌ای جزئیات تحریم‌های جدید علیه ایران را که در نشست شورای وزیران امور خارجه اروپا وضع شد، اعلام کرد.