about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

اتهام زنی غربی‌ها در فضای سایبری علیه ایران هرروز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد و گروه‌های بیشتری به‌عنوان قربانیان حملات ایران معرفی می‌شوند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ موج تازه و جدید اتهام زنی به ایران در فضای سایبری، چند ماهی است که به راه افتاده و در طی این مدت اتهامات بسیار گسترده و متنوعی متوجه کشورمان در فضای سایبری شده است. کشورهای غربی به رهبری ایالات‌متحده مدعی هستند ایران، حملات گسترده‌ای را علیه آمریکا و متحدین این کشور آغاز کرده و به دنبال پیگیری اهداف سیاست بین‌المللی خود، از طریق فضای سایبری است.

این اتهامات، در اغلب موارد، با واکنش دستگاه دیپلماسی کشور روبرو بوده و ایران، هرگونه دخالت در امور دیگر کشورها از طریق فضای سایبری را رد کرده است. به‌تازگی نیز شرکت آمریکایی سیمنتک، در گزارشی مدعی شده است یک گروه هکری ایرانی با نام الفین (Elfin) که ظاهراً با عنوان APT33 نیز شناخته می‌شود، حجم عظیمی از حملات، علیه سازمان‌ها و گروه‌های دولتی و خصوصی در جهان به راه انداخته است.

به ادعای این شرکت آمریکایی، 42 درصد از قربانیان این حمله در عربستان سعودی و 34 درصد از آن‌ها در آمریکا قرار دارند. بخش‌های تحقیقاتی، شیمیایی، مهندسی، ساخت و تولید، مالی و مخابراتی، ازجمله شرکت‌ها و مؤسسات و زیرساخت‌هایی هستند که قربانی حملات سایبری این گروه ایرانی شده‌اند.

همچنین در بخش دیگری از گزارشی که سیمنتک در این زمینه منتشر کرده آمده است، در فاصله سال‌های 2016 تا 2019، الفین اقدام به هک 18 سازمان و نهاد در زمینه‌های مهندسی، شیمیایی، تحقیقاتی، انرژی، مالی، مخابراتی و بخش‌های بهداشت و درمان در آمریکا کرده است و اطلاعات فراوانی را از این بخش‌ها به سرقت برده است.

البته در تمام اتهاماتی که طی ماه‌ها و سال‌های اخیر متوجه جمهوری اسلامی ایران در فضای سایبری شده است، هیچ سند و مدرک مستدلی ارائه نشده و صرفاً این اتهامات در حد حرف و برخی گمانه‌زنی‌ها باقی مانده است. هنوز ابعاد تازه‌ای از پرونده سیمنتک علیه ایران در دسترس نیست.

تازه ترین ها
بهبود
1404/11/23 - 09:22- اروپا

بهبود بهداشت سایبری اوکراین با پیوستن به روز اینترنت امن‌تر

اوکراین اعلام کرد که با هدف شکل‌گیری فرهنگ رفتار ایمن آنلاین و بهداشت سایبری اوکراینی‌ها، به روز اینترنت امن‌تر پیوسته است.

ترس
1404/11/23 - 09:08- ایران

ترس رژیم صهیونیستی از تشدید حملات سایبری ایران

سازمان‌های شین‌بت و اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی مدعی افزایش شدید حملات سایبری ایران علیه مقامات و روزنامه‌نگاران شدند.

حضور
1404/11/23 - 08:42- تروریسم سایبری

حضور کارشناسان دفاعی در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو

کارشناسان دفاعی، استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران بین‌المللی برای حضور در اجلاس امنیت سایبری تل‌آویو گرد هم آمدند.