about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

انتشار شده در تاریخ

ایده‌های نو در شهر هوشمند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مسابقه «ایده‌ های نو در شهر هوشمند» که در دومین همایش زیرساخت و فرصت‌ های سرمایه‌گذاری شهر هوشمند برگزار می‌شود، فرصتی مغتنم برای ارائه ایده ها و جذب سرمایه گذار در این زمینه است.

صاحبان ایده‌ های نو در قالب این مسابقه فرصت خواهند داشت، طرح‌ها و اندیشه های خود در حوزه شهر هوشمند را ارایه کنند تا ایده های پذیرفته شده ضمن برخورداری از جوایز، در مسیر سرمایه ‌گذاری و اجرا قرار گیرند.

دبیرخانه همایش از صاحبان ایده، شرکت‌ های دانش بنیان و فناوری دعوت کرد در قالب شخص یا شرکت، ایده‌های قابل اجرا و سرمایه‌گذاری خود را برای شرکت در این مسابقه به دبیرخانه همایش زیرساخت و فرصت‌ های سرمایه‌گذاری شهر هوشمند ارسال کنند.

از طرح ‌های منتخب برای ارائه در این همایش دعوت به عمل خواهد آمد. همچنین تعدادی از طرح‌ ها نیز فرصت معرفی خود را از طریق پوستر در سالن همایش خواهند داشت.

بر اساس این گزارش هدف طرح‌های ارسالی، ارائه خدمات بهتر و هوشمندانه به شهروندان و فعالان اقتصادی به منظور صرفه جویی در زمان و ارتقای کیفیت زندگی و کسب و کار است.

همچنین در طرح‌های ارسالی ضروری است به سیاست‌ها و مقررات حاکمیتی و قوانین، تعامل پذیری، استانداردها، امنیت، محرمانگی و ارزش‌های فرهنگی در سناریوها و طرح‌های هوشمندسازی شهرها و خدمات مرتبط توجه شود.
دومین همایش زیرساخت و فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر هوشمند اول و دوم شهریورماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار می‌شود. علاقمندان برای اطلاعات بیشتر می‌ توانند به سایت این همایش به آدرس www.iransmartcity.ir مراجعه کنند.

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.