about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد ۶۲۶هزار کانال فارسی در تلگرام

گزارش منتشر شده از رصد فعالیت کاربران ایرانی در تلگرام، نشان می‌دهد که ۶۲۶ هزار کانال فارسی به ثبت رسیده و روزانه ۲ هزار کانال در این شبکه موبایلی ایجاد می‌شود.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ مرکز ملی فضای مجازی با نمایش آماری از داده های شبکه موبایلی پیام رسان تلگرام، رفتار کاربران ایرانی را در بازه های زمانی مختلف بر مبنای ساعت، روز و هفته رصد می کند.

براساس آخرین آمار منتشرشده که تا پایان روز ۱۵ مهرماه امسال برآورد شده است، تعداد کانال های فارسی در شبکه تلگرام به ۶۲۶ هزار و ۵۳۹ کانال رسیده و ظرف مدت ۱۰ روز، بالغ بر ۱۰ هزار کانال به تعداد کانالهای فارسی ایجاد شده در تلگرام، افزوده شده است. به نحوی که در روز ۵ مهرماه امسال، تعداد کانالهای ایجاد شده ۶۱۶ هزار و ۷۶ کانال اعلام شده بود.

در همین حال برآورد می شود که روزانه بالغ بر ۲ هزار کانال به تعداد کانالهای فارسی تلگرام افزوده می شود و از تعداد کانالهای ایجاد شده، حدود ۲۳۵ هزار و ۱۰۹ کانال به روزرسانی شده است.

بررسی انتشار روزانه مطالب در شبکه تلگرام نیز نشان می دهد که در عرض یک ساعت و در پیک ترافیک (ساعت ۲۲ ) نزدیک به ۲۴۱ هزار مطلب در کانالهای تلگرامی منتشر شده است و کمترین میزان انتشار مطلب نیز به ساعت ۴ بامداد با ۱۷ هزار و ۱۹۲ مطلب بازمی گردد. این درحالی است که در ساعت ۲۳ حدود ۲۱۵ هزار مطلب در کانالهای فارسی منتشر می شود.

آخرین برآوردها حاکی از آن است که در عرض ۲۴ ساعت، ۲میلیون و ۹۵۲ هزار و ۷۳۷ مطلب در کانال های فارسی منتشر شده که در مقایسه با ۱۰ روز اخیر، افزایش بالغ بر ۱۰۰ هزار مطلب را نشان می دهد.

از سوی دیگر، متوسط تعداد مطالب بر کانال نیز نشان می دهد که هر کانال در یک روز حدود ۱۳ مطلب منتشر می کند. در این میان متوسط بازدید هر مطلب ۷۱۶ بار است.

همچنین تعداد کل بازدیدهای کانال های تلگرام در یک روز یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون و ۳۴۶ هزار بار عنوان شد و این درحالی است که اواسط هفته گذشته، تعداد کل بازدیدهای کانالهای تلگرامی از مرز ۲ میلیارد بازدید هم گذشته بود.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/06/01 - 12:29- سایرفناوری ها

مشارکت شرکت‌های ZTE و GO Telegram در حوزه 5G در عربستان

شرکت «ZTE» و «GO Telecom» اولین آزمایش «mmWave 5G-A» مسافت طولانی در عربستان سعودی را به پایان رساندند.

برنامه
1404/06/01 - 12:02- هوش مصنوعي

برنامه آموزشی هوش مصنوعی ژاپن برای تعمیق روابط با آفریقا

ژاپن با تعهد به پرداخت میلیاردها دلار وام، از آموزش هوش مصنوعی و تعمیق روابط اقتصادی با آفریقا خبر داد.

مهار
1404/06/01 - 11:47- آسیا

مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی در پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری هماهنگی با انجمن اولیا و مربیان پاکستان (PTA) را برای مهار سیم‌کارت‌های غیرقانونی تقویت می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.