about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد قوی ترین ابررایانه ی بر پایه معماری آرم

شرکت اچ پی به منظور شبیه سازی تحقیقات سلاح های هسته ای قوی ترین ابررایانه ی جهان بر پایه معماری آرم را به وجود آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «digitaltrends»؛ شرکت HPE به تازگی از جدیدترین ابر رایانه ی خود با نام «آسترا» (Astra) رونمایی کرد. این ابررایانه قدرتمندترین نمونه ی ساخته شده برپایه ی معماری آرم (ARM) به حساب می آید.

آسترا در آزمایشگاه سندیا آمریکا (Sandia National Laboratories) به منظور انجام تحقیقات روی برنامه ی سلاح های هسته ای و شبیه سازی برای اداره امنیت ملی هسته ای (NNSA1) به کارگرفته خواهد شد.

آسترا از ادغام 2 هزار 592 سرور تشکیل شده است. در هر سرور دو پردازنده ی «ThunderX2 Arm» وجود دارد که هر یک به 14 هسته ی پردازشی مجهز هستند. این مسئله باعث می شود توان هر سرور بشی از 100 برابر بیشتر از مدرن ترین تلفن های هوشمند باشد. به علاوه از شیوه های موثرتری برای مدیریت حافظه استفاده می کند.

ابررایانه ی مذکور توان پردازشی 2.3 پتافلاپس را ارائه می دهد. همچنین حافظه ی آن 33 درصد سریع تر از سامانه های معمولی عمل می کند. اصلی ترین ویژگی این دستاورد، بهبود حافظه ی آن است. در نتیجه سامانه می تواند برخلاف نمونه های عادی که وظیفه ی انجام محاسبات را دارند، حجم عظیمی از داده ها را مدیریت کند.

شرکت HPE، سامانه ی مذکور را به گونه ای توسعه داده است که هر یک از پردازنده ها، به حجم عظیمی از حافظه ی رم دسترسی داشته باشند. این مسئله تاخیر موجود در دسترسی به اطلاعات را تا حد امکان کاهش می دهد.


  1. National Nuclear Security Administration
تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.