about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد که امارات متحده عربی با هدف جاسوسی از قطر یک شبکه سایبری ایجاد کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ برخی منابع به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در روز شنبه فاش کردند که امارات متحده عربی یک شبکه سایبری برای جاسوسی از قطر تأسیس کرده است.

در گزارش نیویورک تایمز آمده است:

برخی از هکرهایی که در این شبکه جاسوسی فعالیت می کنند از اعضای پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا هستند.

نیویورک تایمز افزود، امارات حقوق و مزایای عالی و زندگی مرفه برای اعضای این شبکه جاسوسی که در سال 2014 با هدف انجام فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی ضد قطر تاسیس شد فراهم کرده است.

به گزارش این روزنامه آمریکایی، خانواده سلطنتی قطر و مقام های پیشین فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) هدف این شبکه جاسوسی قرار گرفتند. همچنین اعضای این شبکه گاهی ایمیل‌های شخصیت‌های بلندپایه آمریکایی را نیز هک کرده‌اند.

هنوز واکنشی از جانب امارات درباره این خبر مشاهده نشده است.

پیش از این نیز همکاری سایبری سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) با امارات متحده عربی باعث نگرانی فعالان حقوق بشر در این کشور شده بود.

فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی مقامات اماراتی علیه کشورهای منطقه مسئله‌ای نیست که امروز جزئیات آن فاش شده باشد بلکه اقدامات جاسوسی ابوظبی علیه کشورهای خاورمیانه از دیرباز علنی شده و روز به روز رسوایی‌های بیشتری را برای مقامات این کشور به همراه دارد.

در خصوص قطر بحران به وجود آمده در منطقه خلیج فارس میان دوحه و چهار کشور عربی این حوزه از جمله امارات باعث شد تا ابوظبی برای جاسوسی از قطر و پی بردن به منابع اطلاعاتی و بانک‌های اطلاعاتی این کشور با هدف ضربه زدن به دوحه در راستای بحران منطقه خلیج فارس و تضعیف قطر در کنار تحریم اقتصادی این کشور تلاش کند.

این درحالی است که اخیرا امارات در کنار عربستان و بحرین و مصر در نشست سران شورای همکاری خلیج فارس با انجام توافق مصالحه از پایان محاصره قطر خبر داده بودند.

بحران روابط میان چهار کشور عربی عربستان، امارات، مصر و بحرین با قطر از 15 خرداد ماه سال 1396 و به دلیل متن سخنرانی امیر قطر در یک رژه نظامی که وی پنجم خرداد ماه همان سال، جمهوری اسلامی ایران را «هژمونی» (قدرت برتر) منطقه و دو جنبش «حزب الله» و «حماس» را نیروهای مقاومت اسلامی و ضد صهیونیستی خوانده بود، آغاز شد.

این چهار کشور عربی از همان زمان با وارد کردن اتهامات فراوان به دوحه روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع و این کشور را به صورت زمینی، دریایی و هوایی تحت محاصره قرار دادند. دوحه نیز با رد اتهامات وارده از سوی همسایگان عرب خود و مصر، آن‌ها را به تلاش برای دست‌اندازی به حاکمیت قطر و تسلط بر منابع آن متهم کرد.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.