about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد حفاظ سایبری در دبی

خلید الرزوقی (Khalid Alrazooqi)، مدیر سازمان خدمات هوشمند دبی (Smart Services Department)، بیان کرد که پلیس دبی در حال ایجاد یک سیاست اطلاعاتی و یک حفاظ سایبری برای طبقه‌بندی اطلاعات به‌صورت عمومی و خصوصی است تا از این طریق یک دیواره حفاظتی برای اطلاعات ایجاد کند. همچنین این شخص تصریح کرد که:«آغاز این سیاست در ماه ژوئن خواهد بود. هدف اصلی آن برای حفظ اطلاعات حساس و حفظ مالکیت معنوی است. ما باید اطلاعاتی را که در دبی به‌صورت عمومی وجود دارد طبقه‌بندی کنیم و به فکر این باشیم که چگونه از آنها مراقبت کنیم. نهایتاً ما به دنبال این هستیم که مطمئن شویم تمام زیرساخت‌هایمان امن و قابل‌اعتماد هستند. در آینده که تمام دبی مجهز به وای فای می‌شود، یک حمله سایبری می‌تواند موجب از کار افتادن تمام شهر شود؛ بنابراین ما باید قبل از انجام هر کاری مراقب باشیم و با ایجاد حفاظ سایبری جلوی این حملات را بگیریم.»
طبق گزارش یک خبرگزاری عربی، بدافزارهای جدید در دبی 67 درصد افزایش داشته است. به‌علاوه شخص مذکور افزود:«امنیت مهم‌ترین ستون ماست. 650 دوربین مداربسته در هتل‌ها و بازارچه‌های دبی وجود دارد. ما همچنین دوربین‌هایی داریم که قابلیت تشخیص ترافیک اطراف اتومبیل‌های پلیس را تا 360 درجه دارد.»

 

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/30 - 08:14- آمریکا

هشدار اف‌بی‌آی مبنی بر سوءاستفاده گروه هکری روسی از دستگاه‌های سیسکو

اف‌بی‌آی هشدار داد که گروه جاسوسی سایبری دولتی روسیه موسوم به «Static Tundra»، از دستگاه‌های سیسکو سوءاستفاده می‌کند.

کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.