about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد تیپ جنگجویان فیس بوک در ارتش انگلیس

ارتش انگلیس در حال تشکیل یک نیروی خاص از جنگجویان فیس بوک است. گفته می‌شود این نیروی خاص از سربازانی تشکیل خواهد شد که در عملیات‌های روانی و استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای جنگ‌های نامتعارف در عصر اطلاعات مهارت دارند.
تیپ 77ام ارتش که قرار است در منطقه برکشایر (Berkshire) مستقر شود، از 1500 نیرو تشکیل خواهد شد. واحدهای این نیرو از تمام بدنه ارتش گرد هم جمع می‌شوند. این تیپ از ماه آوریل به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
مسئولیت این تیپ، جنگ‌های غیر کشنده (non-lethal warfare) اعلام شده است. ارتش‌های آمریکا و اسرائیل از گذشته به شدت در عملیات‌های روانی فعال بوده اند.
با آگاهی مستمر از اخبار 24 ساعت گذشته و جاری در تلفن‌های همراه هوشمند و رسانه‌های اجتماعی مثل فیس بوک و توییتر، این نیرو تلاش خواهد کرد که روند وقایع را کنترل کند.
تیپ 77ام از سربازان مشغول به خدمت و نیروهای ذخیره تشکیل خواهد شد و استخدام‌ها از اوایل بهار آغاز می‌شود. مهارت‌های خبرنگاری و آشنایی با رسانه‌های اجتماعی از توانمندی‌هایی هستند که ارتش انگلیس توجه زیادی به آنان دارند.
یک مقام ارتش انگلیس گفت: "تیپ 77ام ایجاد می‌شود تا میزبان ظرفیت‌های مورد نیاز موجود و در حال شکل گیری باشد؛  ظرفیت‌هایی برای مقابله با چالش‌های دنیای امروز. این تیپ می‌داند که اقدامات دیگران در میدان‌های نبرد امروزی لزوماً خشن نیستند."
این تصمیم تا حدودی بر اساس تجربیات ارتش انگلیس در افغانستان اتخاذ شده است. همچنین می‌توان این تصمیم را پاسخی به وقایع سال گذشته اوکراین و و البته موضوع داعش دانست.
ناتو تا کنون در یافتن راهی برای مقابله با قدرت روسیه ناتوان بوده است. آمریکا و انگلیس همواره از نگرانی در مورد فعالیت نظامیان روس در لباس شبه نظامیان اوکراینی سخن گفته اند. داعش نیز نشان داده است در سواستفاده از رسانه‌های اجتماعی برای جذب جنگجویان از سراسر جهان مهارت زیادی دارد.
ارتش رژیم صهیونیستی در بکارگیری نظامیان رسمی در رسانه‌های اجتماعی سابقه طولانی دارد. یگان‌های مخصوص ارتش اسرائیل از زمان جنگ 9-2008 غزه مشغول چنین عملیات‌هایی هستند. ارتش اسرائیل در 30 بستر نرم‌افزاری و به 6 زبان فعالیت دارد، این بسترها توییتر، فیس بوک، یوتوب و اینستاگرام را شامل می‌شود. یک مقام ارتش رژیم صهیونیستی در این خصوص گفته است: "این اقدام به ما کمک می‌کند تا کاربرانی را مخاطب قرار دهیم که هیچ دسترسی دیگری به آنان نداریم".
چندین کشور غربی در تلاش هستند این تخصص را از دولت رژیم صهیونیستی بیاموزند.
در جریان جنگ اخیر غزه، ارتش رژیم صهیونیستی و تیپ قصام، شاخه نظامی حماس، به شدت در توییتر فعال بودند. گاهی اوقات حتی کار به تقابل مستقیم در صفحات توییتر می‌کشید.
نام این تیپ جدید به احترام نیروی چریکی انگلیس در جنگ جهانی دوم، 77ام گذاشته شده است. این نیروی چریکی چندیتز (Chindits) نام داشت و فرماندهی آن بر عهده ژنرال وینگیت (Wingate) بود. در جریان جنگ میان ژاپن و برمه در جهانی دوم، تاکتیک‌های نا متعارف و بحث برانگیز ژنرال وینگیت به نتایجی منجر شد که هیچ تناسبی با تعداد نفرات آن نیرو نداشت. فرمانده انگلیسی گروه‌هایی را به عمق قلمرو ژاپنی‌ها فرستاد و در دل فرماندهان ارشد ژاپنی تردید ایجاد کرد. اقدام وی موجب تغییر برنامه‌های راهبردی ژاپنی‌ها شد. برای اشاره به آن نیروی چریکی، افراد تیپ 77ام بازوبندهایی خواهند داشت که یک موجود افسانه‌ای برمه بر آن نقش بسته است. هدف از تشکیل تیپ 77ام، ایجاد نیرویی به انعطاف پذیری چندیتز است تا انگلیس بتواند با مجموعه چالش‌های گیج کننده‌ای که در اوایل قرن حاضر ظهور می‌کنند مقابله نماید.
ایجاد تیپ 77ام زمانی رخ می‌دهد که ژنرال مارشال وب (Marshall Webb)، فرمانده عملیات‌های خاص ناتو، در خصوص روسیه و داعش ابراز نگرانی می‌کند. وی این هفته در واشنگتن گفت: "مرکز فرماندهی عملیات‌های خاص، منحصراً برای رویارویی با چنین اوضاعی ایجاد شده است. ما ترجیح می‌دهیم رویکرد غیر مستقیم داشته باشیم. ما می‌توانیم بدون پیش روی و تهاجم فیزیکی درگیر اوضاع شویم. ما ترجیح می‌دهیم اوضاع را از نقطه‌ای زاویه دار تحت نظر بگیریم و عمیقاً باور داریم که اعتماد، تبادل اطلاعات و همکاری‌های میان سازمانی اهمیتی حیاتی دارند".

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.