about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

جان برنان (John Brennan)، رئیس سازمان سیا، در روز جمعه (6 مارس) از ایجاد تغییرات اساسی در این سازمان خبر داد. ازجمله این تغییرات، ایجاد یک بخش جدید در این سازمان به نام "مدیریت نوآوری دیجیتال" است.
جان برنان در یک یادداشتی به سازمان سیا و همچنین در حضور خبرنگاران، اعلام کرد: "این تغییرات در سازمان سی‌آی‌ای: تهدیدات سایبری، میزان استفاده از فن‌آوری‌ دیجیتال، مدیریت مؤثر، افزایش تعداد کارمندان و آموزش مؤثر آن‌ها و همچنین تشویق آن‌ها به اشتراک‌گذاشتن اطلاعات را در برمی‌گیرد."
وی در پاسخ به تروریسم جهانی، بیان کرد: " هرگز نیاز ما از توانایی‌های ما بیشتر نبوده و همواره توانایی‌های ما جواب نیازهای ما را داده است."
علاوه بر ایجاد قسمت جدید در سازمان سی‌آی‌ای (مدیریت نوآوری دیجیتال)، جان برنان تصمیم دارد با احداث 10 مرکز مأموریت، در عملیات‌های منطقه‌ای و تهدیدهای سایبری شرکت کند. چهار تن از رؤسای سازمان قدیمی _که از افراد مهم این سازمان هستند_ در پست‌های خود باقی می‌مانند، اما دو تن از آن‌ها با اسم جعلی به کار خود ادامه می‌دهند.
در 11 سپتامبر سال 2014 سازمان سی‌آی‌ای به‌صورت یک سازمان شبه‌نظامی سازمان‌دهی شده بود. اما این سازماندهی در روز جمعه (6 مارس) به‌طورکلی تغییر کرد و مجدداً سازماندهی شد. در سازماندهی جدید این سازمان، تغییرات عمده‌ای در نقش و عملیات آن به جود آمد.
تیم وینر (Tim Weiner)، نویسنده کتاب نشنال‌بوک‌اوارد (National Book Award)، درباره سازماندهی جدید سازمان سیا گفت: "آیا این سازماندهی جدید، به هدف اصلی سازمان سیا کمک می‌کند؟" کتاب نشنال‌بوک‌اوارد، تاریخ سازمان سی‌آی‌ای است.
وی در ادامه بیان کرد: "جاسوسی به ساختارهای شرکت‌ها بستگی ندارد. جاسوسی توسط سون‌تسی (Sun Tzu)، نویسنده کتاب هنر رزم، تعریف شد. سون‌تسی، جاسوسی را در این کتاب به این صورت معرفی کرده است: "دشمن خود را بشناسید." برای انجام این کار باید زبان‌های بیگانه را یاد بگیرید، به آنجا سفر کنید و با دشمنان خود صحبت کنید که این کار، یک کار جاسوسی است."
در این طرح جدید سازمان سیا، دو تن از مدیران آن بدون تغییر باقی می‌مانند. مدیر قسمت علوم و فناوری و مدیر قسمت پشتیبانی که کارای اداری این سازمان را انجام می‌دهد. از طرفی قسمت خدمات پنهانی ملی این سازمان که در آن اقدامات به‌صورت مخفیانه انجام می‌شود، به اداره عملیات آن تبدیل خواهد شد. همچنین اداره اطلاعات این سازمان نیز به اداره تجزیه‌وتحلیل تغییر نام خواهد داد.
اخیراً باراک اوباما ساختاری جدید برای پاسخگویی به تهدیدات سایبری مطرح کرده است. مطابق این اقدام، ماه گذشته در آمریکا یک مرکز جدید تأسیس شد. این مرکز جدید برای دولت و شرکت‌های بزرگ فناوری این کشور طراحی‌شده است که به شرکت‌ها درباره تهدیدات سایبری مشاوره می‌دهد. همچنین دولت آمریکا از شرکت‌هایی که در ایجاد "در پشتی (backdoor)" مشارکت داشتند درخواست کرد که نقاط دسترسی محصولات خود را برای دسترسی و استفاده‌ دولت نیز ممکن سازد.

 

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.