about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

ایجاد بزرگ ترین ارائه دهنده 5G

دو شرکت مخابراتی تی موبایل و اسپرینت توافق کردند با یک دیگر ادغام شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به نقل از «CNN»، تی موبایل (T-Mobile) و اسپرینت (Sprint) دو عدد از بزرگ ترین شرکت های مخابراتی آمریکایی بعد از چند سال مذاکره، توافق کردند در قالب تی موبایل با یکدیگر ادغام شوند.

توافق بالا باعث می شود تنها سه شرکت مخابراتی در آمریکا باقی بماند و تی موبایل را به رقیبی جدی برای ورایزن و «AT&T» تبدیل می کند. جان لجر (John Legere)، مدیر عامل تی-موبایل، شخصی که مدیریت شرکت ادغام شده را نیز برعهده دارد اعلام کرد آنها قصد دارند بالاترین ظرفیت شبکه ی تاریخ آمریکا را ارائه بدهند.

همچنین هزاران نفر با هدف دستیابی به این هدف و به دست آوردن رهبری ارائه ارتباطات 5 جی استخدام خواهند شد. این در حالی است که بر اساس گزارش «Analysys Mason» چین و کره ی جنوبی رهبران فعلی جهان در زمینه ی توسعه ی 5 جی هستند. بر پایه آخرین آمارهای ارائه شده اسرینت و تی-موبایل به ترتیب دارای ارزش 25 و 55 میلیارد دلار هستند و توافق مذکور با خریداری اسپرینت به مبلغ 26 میلیارد انجام خواهد شد.

اندرو شوارتزمن (Andrew Schwartzman)، یکی از تحلیلگران ارتباطات از راه دور اشاره کرد، انتظار دارد این ادغام با چالش های زیادی مواجه خواهد شد. این صحبت انجام شده پیرامون ترکیب دو شرکت مذکور در سال 2014 انجام شد؛ اما به علت نگرانی از چالش های نظارتی دولت اوباما متوقف شد. این رویداد به علت باقی ماندن 4 شرکت در بازار رقابت که مزایای بیشتری را برای مصرف کنندگان به همراه دارد صورت گرفت.

در مقابل به نظر می رسد انجام اقدامات مشابه در دولت ترامپ روندی ساده تر داشته باشد. ماسایوشی سان، مدیر عامل سافت بانک (SoftBank)، چند ماه قبل با ترامپ ملاقات کرد تا درباره ی سرمایه گذاری در کسب و کارهای آمریکایی گفت و گو کنند. لجر، مدتی پس از نشست بالا، اعلام کرده بود برای انجام هرگونه ادغام بالقوه ای با اسپرینت و سافت بانک زیر نظر دولت ترامپ، آمادگی دارد.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.