about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

اپل محصولات خود را ابزار جاسوسی نمی داند

در هفته گذشته، در خبرها منتشر شد که اپل از ابزار خاصی در سیستم عامل iOS خود استفاده می کند که به دولت‌ها و هکرها این امکان را می‌دهد تا اطلاعات کاربران آیفون و آی پد را به صورت مخفیانه سرقت کنند. اپل ضمن رد این ادعا تصریح کرده که برای امنیت و حریم شخصی کاربران سرویس‌ها و خدمات خود احترام زیادی قائل است.

در بیانیه ای که از این شرکت منتشر شده آمده است: "ما iOS را به گونه‌ای طراحی کرده‌ایم که امنیت و حریم شخصی کاربران را به خطر نمی اندازد و برای برطرف کردن مشکلات احتمالی نیز اطلاعات لازم را در اختیار موسسات تجاری و برنامه نویسان می گذاریم."

اپل در ادامه بیان می کند که این شرکت هرگز با هیچ نهاد دولتی در هیچ کشوری برای امکان پذیر کردن دسترسی مخفیانه به محصولات یا خدمات خود همکاری نکرده است. این شرکت از ارتقای امنیت و تنظیمات حریم شخصی در سیستم عامل iOS 8 خبر داده و رویکرد خود را در این زمینه متفاوت از دیگر شرکت ها می داند.

این در حالیست که در چند ماه قبل ادوارد اسنودن در افشاگری های خود اعلام کرده بود NSA با همکاری اپل، به جاسوسی از کاربران این شرکت مشغول می باشد.

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.